Dovolená v Hotelu Týnec jen 10 minut od zámku Konopiště se snídaní

Hotel Týnec, Střední Čechy - Týnec nad Sázavou

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Dovolená v Hotelu Týnec jen 10 minut od zámku Konopiště se snídaní

Hotel Týnec, Střední Čechy - Týnec nad Sázavou Hotel Týnec, Střední Čechy - Týnec nad Sázavou (mapa)

Ukončené 2 680 Kč

2 680 Kč

Až 25 % sleva Běžná cena: 3 600 Kč

Nevěřili byste jako bohatá historie se váže s hotelem Týnec. Tento architektonicky unikátní objekt nechal z bývalé továrny na hotel přestavět arcivévoda František Ferdinand d´Este. Jen kousek odtud můžete poznávat proslulý zámek Konopiště a ač je Týnec vzdálen pouhých 20 minut jízdy z Prahy, je obklopen překrásnou přírodou na řece Sázavě s řadou jezů a starých mlýnů.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Zámek Konopiště 10 km

Zámek Konopiště 10 km

Hotel je památkově chráněný objekt

Hotel je památkově chráněný objekt

Na břehu Sázavy

Na břehu Sázavy

Posázavská cyklotrasa přímo u hotelu

Posázavská cyklotrasa přímo u hotelu

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Týnec

  • snídaně snídaně

O hotelu

Rodinný hotel Týnec naleznete v nádherné posázavské krajině, přímo v historické části města Týnce nad Sázavou. Do Prahy je to odsud jen 30 minut jízdy autem, na Konopiště, jeden nejromantičtějších zámků Středních Čech, pouhých 10 km. A tím klady Hotelu Týnec jen začínají. 

Hotel vás přivítá úžasnou architekturou a unikátním stylem. Monumentální jednopatrová budova obdélníkového půdorysu upoutá hlavním průčelím. Přes svůj robustní zámecký vzhled se jedná o pozoruhodnou technickou památku, kterou nechal na hotel zrenovovat František Ferdinand d´Este. Součástí areálu je také parkoviště a infocentrum.

Ubytování

Hotel vás potěší čistým, elegantně řešeným interiérem. Pokoje se nachází v prvním patře a nabízí pohled na řeku Sázavu a město Týnec nebo pohled do hotelové zahrady. Ve vašem pokoji nebude chybět koupelna s WC a sprchovým koutem, a přístup na Wi-Fi zdarma.

Strava

Snídaně se podávají formou bufetu v prostorách hotelové kavárny. Ochutnáte čerstvě napečené bagetky, jablkové štrúdly a bábovky. Dále je výběr šunek, sýrů, džemy, pomazánky a čerstvé ovoce. Při krásném počasí můžete snídat venku v hotelové zahradě. 

V hotelu se ukrývá velký taneční sál a v okolí najdete řadu restaurací. 

Zahrada

V staré, ale krásné zahradě najdete skalku s pestrým kobercem květin, stín rozložitých stromů a trávníky plné sedmikrásek. V létě se stáva jedinečným zázemím pro řadu koncertů, letní divadlo, pikniky, sportování, večerní grilování a romantické večeře. 

Okolí

V blízkém i vzdálenějším okolí naleznete nepřeberné množství zajímavostí, přírodních krás i historických památek: překrásný výhled na městečko Týnec nad Sázavou, tiše plynoucí řeku Sázavu, zámek Konopiště, Vojenské muzeum v Lešanech, hrad Zbořený Kostelec.  

Zámek Konopiště

V nedalekém okolí najdete známý zámek Konopište. Jeden z nejkrásnějších zámků u nás se proslavil zejména jako sídlo následníka trůnu Františka Ferdinanda d'Este.  Ten byl zase znám svoji loveckou vášní a na zámku je to vidět na každém kroku. Součástí zámeckého parku je rozsáhlý zámecký rybník, růžová zahrada se skleníkem, obora a bažantnice. Nachází se zde několik naučných stezek a obůrka s lesní zvěří.

Menší a stejně krásný zámek Jemniště vás očekáva s vyhlášenou zámeckou cukrárnou, nebo navštivte i hrdý a drsný hrad Český Šternberk tyčící se nad městečkem stejného názvu.

Další tipy

  • Týnecký hrad a hrad Zbořený Kostelec
  • Poříčí nad Sázavou – dva románské kostely, směr Čerčany 5 km
  • Lešany - muzeum vojenské techniky - 5 km
  • Netvořice - muzeum týnecké kameniny, muzeum motorek - 7 km
  • Benešov u Prahy - 10 km Šimonova výstavní síň, expozice muzea, krytý bazén, zimní stadion
  • Konopiště - zámek – směr Benešov 9 km
  • Jemniště - zámek – směr Benešov, Vlašim 18 km
  • Vlašim - zámek, expozice okresního muzea - 28 km
  • Hrad Český Šternberk - 40 km
  • Jílové u Prahy - Regionální muzeum, dobývání zlata, Štola sv. Josefa - 13 km
  • Slapská přehrada - Nová Živohošť – směr Netvořice - 22 km

Sport a volný čas

Díky řece Sázavě jsou v blízkém okolí hotelu vytvořeny výborné podmínky pro vyznavače vodní turistiky. Milovníci vody si mohou sjet Sázavu na raftu nebo na lodi s Bisportem Týnec nad Sázavou. Okolo prochází známá cyklotrasa Greenways Praha - Vídeň a také Posázavská cyklotrasa.

Lanové centrum Bisport - Týnec nad Sázavou

Lanový park Týnec se nachází přímo pod hotelem Týnec v centru města a začíná v prostorách vodácké půjčovny Bisport. V lanového parku najdete dvě unikátní lanovky přes řeku a 14 dalších překážek, které jsou ukryté v korunách stromů na malém ostrůvku.

Aquacentrum Měřín - 18 km

Aquapark Měřín je nedílnou součástí místní Vojenské Zotavovny, která leží na okraji obce Měřín přímo u Slapské přehrady. Kromě vnitřního 25metrového plaveckého bazénu tak můžete v Měříně využít pískovou pláž slapské přehrady. Kromě plavání však Měřín přináší další možnosti především sportovního vyžití z nichž za zmínku patří především tenis, bowling, balneo centrum či možnost ubytování.

www.hoteltynec.cz

Kontakt

Hotel Týnec

Hotel Týnec

Klusáčkova 2
25741 Týnec nad Sázavou
Česko
+420 774 443 854

lucie@hoteltynec.cz
www.hoteltynec.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Hrad Týnec nad Sázavou přibližně 200 m Zámek Konopiště přibližně 7 km Zámek Vrchotovy Janovice přibližně 18 km Průhonický zámek a park přibližně 19 km Aquapark Čestlice - Aquapalace Praha přibližně 20 km

Červený Hrádek přibližně 22 km Hrad Český Šternberk přibližně 24 km Zámek Mníšek pod Brdy přibližně 24 km Zřícenina hradu Vyšehrad přibližně 29 km Pivovar Staropramen přibližně 30 km Zámek Dobříš přibližně 30 km Tančící dům přibližně 30 km Václavské náměstí přibližně 30 km Národní divadlo Praha přibližně 31 km Prašná brána přibližně 31 km Obecní dům přibližně 31 km Musée Grévin Prague s.r.o. přibližně 31 km Staroměstský orloj přibližně 31 km Muzeum Kampa přibližně 31 km Staroměstské náměstí přibližně 31 km Klementinum přibližně 31 km Kostel svatého Mikuláše (Staré Město) přibližně 31 km Hrad Karlštejn přibližně 31 km Karlův most přibližně 31 km Lennonova zeď přibližně 31 km Židovské muzeum Praha přibližně 31 km Petřínská rozhledna přibližně 31 km Franz Kafka museum přibližně 31 km Lom Velká Amerika přibližně 32 km Sportrelax centrum Monínec přibližně 32 km Kostel sv. Mikuláše přibližně 32 km Pražský hrad přibližně 32 km Schwarzenberský palác v Praze přibližně 32 km Katedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha přibližně 32 km Zlatá ulička přibližně 32 km Loreta přibližně 32 km Letohrádek královny Anny přibližně 32 km Veletržní palác - Národní galerie v Praze přibližně 32 km Břevnovský pivovar přibližně 33 km Břevnovský klášter přibližně 33 km Letohrádek Hvězda přibližně 34 km Zoo Praha přibližně 34 km Botanická zahrada Praha přibližně 35 km Zámek Ctěnice přibližně 36 km Divoká Šárka přibližně 36 km Zřícenina hradu Okoř přibližně 44 km Památník Lidice přibližně 45 km Zámek Orlík nad Vltavou přibližně 46 km Husitské muzeum tábor přibližně 46 km Muzeum čokolády a marcipánu Tábor přibližně 47 km Nejstarší vlaková trať F. Křižíka Bechyně- Tábor přibližně 47 km Zámek Měšice přibližně 48 km Chýnovská jeskyně přibližně 48 km Zřícenina hradu Chřenovice přibližně 48 km ZOO Tábor přibližně 49 km Park Mirakulum přibližně 49 km Zřícenina hradu Kozí Hrádek přibližně 50 km UNESCO Chrám sv. Barbory přibližně 50 km Jezuitská kolej / GASK přibližně 50 km