Lázeňský pobyt v Dudincích v Léčebném ústavu Diamant*** s procedurami a plnou penzí na celý rok 2020

Liečebný ústav DIAMANT***, Slovensko - Dudince

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Lázeňský pobyt v Dudincích v Léčebném ústavu Diamant*** s procedurami a plnou penzí na celý rok 2020

Liečebný ústav DIAMANT***, Slovensko - Dudince Liečebný ústav DIAMANT***, Slovensko - Dudince (mapa)

Ukončené od 4 390 Kč

od 4 390 Kč

Až 18 % sleva Běžná cena: 5 320 - 10 640 Kč

Spojení kvalitní léčby s unikátní Dudinskou vodou v Lázeňském domě Diamant bude tím nejlepším dárkem pro rodiče či prarodiče. Bezeslov jím vyjádříte vše - jak vám záleží na jejich fyzickém zdraví a duševní pohodě. Víkend plný léčebných procedur - minerální koupel, procedura Oxylife, saunový svět, neomezený vstup do vnitřního bazénu a platnost až do konce příštího roku!

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Dlouhá platnost pobytů až do 24.12.2020

Dlouhá platnost pobytů až do 24.12.2020

Unikátní dudinská léčivá voda

Unikátní dudinská léčivá voda

Adult friendly hotel v Dudincích

Adult friendly hotel v Dudincích

Kvalifikovaný zdravotnický personál (24 hod. lékařská pohotovost)

Kvalifikovaný zdravotnický personál (24 hod. lékařská pohotovost)

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Liečebný ústav DIAMANT***

  • sauna sauna
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • venkovní bazén venkovní bazén
  • WiFi připojení WiFi připojení
  • fitness centrum fitness centrum
  • plná penze plná penze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • lázeňské procedury lázeňské procedury
  • neomezené wellness neomezené wellness
  • vstup do wellness vstup do wellness

Unikátní léčivá voda

Vodu podobného složení mohou nabídnout v zahraničí jen lázně ve Francii - Vichy a v Japonsku.

Obecně se využívá v detoxikační medicíně jako doplňkový prostředek zaměřený zejména na očistu trávicího traktu (játra, žlučové cesty a tlusté střevo). Také je vhodná při očistě lymfatického systému. Obsah síry ve vodě blahodárně působí na pokožku, napomáhá při redukci vrásek, celulitidy, ale i při léčbě některých kožních onemocnění, jako je psoriáza, dermatitida ...

Při onemocněních kardiovaskulárního aparátu je základní léčebnou složkou oxid uhličitý a pro nemoci pohybového a nervového systému síra ve formě sirovodíku. Velké množství rozpuštěných minerálních látek a plynů začleňuje tyto prameny mezi nejcennější minerální léčivé vody na světě.

Stravování

Nedílnou součástí léčebného procesu je i stravování. Lázně poskytují stravování lázeňským hostům ve dvou jídelnách s obsluhou. Stravování je metodicky řízené odborným asistentem výživy. Kromě základní racionální stravy zajišťujeme i šetřící, žlučníkovou, redukční, diabetickou a bezlepkovou dietu. Preferujeme tradiční kuchyni, která je v 80% vhodná pro celiaky.

Léčba

Léčba probíhá přímo v LÚ Diamant, kde ji poskytuje kvalifikovaný zdravotnický personál. Lázeňský pobyt začíná lékařskou prohlídkou a sestavením individuálního léčebného programu. Obdržíte ho na oddělení časování procedur zpracován jako tzv. lázeňský průkaz. Všechny druhy procedur (základní, doplňkové i nadstandardní) si můžete po konzultaci se svým ošetřujícím lékařem dokoupit. indikace:

  • Onemocnění pohybového aparátu:
    Zánětlivé i degenerativní onemocnění - revmatická onemocnění, postihující zejména klouby (progresivní polyartritida) a přidružené stavy, postupné tuhnutí páteře (Spondylarthritida spondylitida - Bechtěrevova choroba), degenerativní onemocnění kloubů (artrózy) a páteře (spondylózy a spondylartróze), mimokloubní formy revmatismu, bolestivé stavy šlach, šlachových úponů, svalstva a vaziva. Z metabolických chorob jde o dnu a osteoporózu. K hlavním indikacím patří i stavy po úrazech pohybového ústrojí, zejména po zlomeninách a ortopedických operacích.
  • Onemocnění kardiovaskulárního systému:
    Ischemická choroba srdeční stabilizovaná, vysoký krevní tlak I. - III. stádia, stavy po infarktech myokardu, by-pass a katétrových dilatací koronárních cév, stavy s vrozenými nebo získanými vadami srdce a cév, stavy po operacích na tepnách a žilách končetin.
  • Neurologické onemocnění:
    Stavy po zánětech nervů nebo nervových kmenů, bolestivé stavy zapříčiněné chorobou meziobratlové ploténky nebo obratlů samých, stavy po náhlých cévních mozkových příhodách a tranzitních mozkových příhodách ...
  • Civilizační onemocnění:
    Profesionální stres, stavy psychosomatického vyčerpání, manažerské nemoci, následky chronického přetěžování svalů a vaziva pohybového aparátu.

Kardiologická ambulance má smlouvu se zdravotní pojišťovnou Důvěra a zdravotní pojišťovnou Union . Pojištěnci VZP budou vyšetření pouze za přímou platbu.

Lázeňská léčebna Diamant

Diamant byl uveden do provozu v roce 1986 se specifickým posláním - léčby domácích a zahraničních, vládních a politických představitelů pod jménem "Sitno". Po sametové revoluci v roce 1989 av roce 1991 byl začleněn do š. p. Slovthermae av témže roce byl přejmenován na nejvzácnější minerál, a to "DIAMANT".

Více o historii Dudinců a jejich léčivé vodě.

Kontakt

Liečebný ústav DIAMANT***

Liečebný ústav DIAMANT***

Kúpeľná 107
962 71 Dudince
Slovensko
+421/45/5502228

diamant@diamant.sk
www.kupelediamant.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Tesárské Dúpence přibližně 7 km Tesárská roklina přibližně 7 km Koupaliště Santovka Wellness přibližně 8 km Skalní obydlí Brhlovce přibližně 12 km Levický hrad přibližně 22 km

Vodní mlýn Bohunice přibližně 22 km Krupinské bralce přibližně 25 km Rozhledna Vartovka přibližně 25 km Turecké studny v Krupině přibližně 25 km Pustý kostel Velká Čalomija přibližně 26 km Hrad Sitno přibližně 26 km Zámeček a muzeum Svatý Anton přibližně 29 km Arborétum Kysihýbel přibližně 32 km Banské múzeum v prírode přibližně 32 km Nový zámek v Banské Štiavnici přibližně 32 km Štola Glanzenberg přibližně 32 km Salamandra resort přibližně 32 km Banskoštiavnický Betlém přibližně 32 km Banská Štiavnica přibližně 32 km Banská akademie přibližně 32 km Starý zámek v Banské Štiavnici přibližně 32 km Náměstí sv. Trojice přibližně 32 km Banskoštiavnická kalvárie přibližně 33 km Zřícenina hradu - Modrý Kameň přibližně 34 km Háj Gavurky přibližně 38 km Dubový háj Gavurky přibližně 38 km Ski centrum Drozdovo přibližně 38 km Vyhne - Vodní ráj přibližně 38 km Kamenné moře - Vyhne přibližně 39 km Mariánská Čeľaď přibližně 39 km Lázně Sklené Teplice přibližně 40 km Zoopark Revištské Podzámčí přibližně 40 km Hrad Reviště přibližně 41 km Vrch Kečka přibližně 41 km Arborétum Mlyňany přibližně 42 km Mauzoleum rodiny Migazzi přibližně 43 km Mašekův mlýn přibližně 43 km Zámek Topoľčianky přibližně 45 km Čertova skala přibližně 46 km Zámeček Imra Madácha přibližně 46 km Pustý hrad přibližně 47 km Hvězdárna a planetárium - Žiar nad Hronom přibližně 47 km Zvolenský zámek přibližně 49 km Zámeček Pustý Chotár přibližně 49 km Tatárské pivnice přibližně 49 km