Krása a luxus Monackého knížectví na francouzské riviéře na 3 dny s průvodcem

CK AKORD, Monako

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Krása a luxus Monackého knížectví na francouzské riviéře na 3 dny s průvodcem

CK AKORD, Monako CK AKORD, Monako (mapa)

Ukončené 2 499 Kč

2 499 Kč

Až 16 % sleva Běžná cena: 2 999 Kč

Kam si jezdí zazávidět boháči z francouzské riviéry? No přece do Monaka, nejluxusnějšího útočiště bohatých a slavných. Monacké knížectví je pro boháče stejně přitažlivé jako pro můry svíčka nebo žárovka, a až ho uvidíte, pochopíte proč. Podívejte se na palác monackých knížat, na místa, kde se jezdí závody F1 či do oceánografického muzea. Prosluněné pobřeží navíc láká i ke koupání.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Doprava komfortním autobusem

Doprava komfortním autobusem

Služby průvodce

Služby průvodce

Na výběr několik odjezdových míst

Na výběr několik odjezdových míst

Knížecí palác se střídáním stráží

Knížecí palác se střídáním stráží

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

CK AKORD

Dva čtvereční kilometry blahobytu a luxusu na francouzské riviéře. Užijte si stejné moře a slunce jako ty nejslavnější a nejbohatší celebrity. Monacké knížectví ale nabízí skvělé zážitky i těm, kteří do něj nepřiplují na jachtě. Jedna z nejkrásnějších částí francouzského jižního pobřeží se snoubí s krásnou architekturou. Navštívit můžete oblíbenou botanickou zahradu nebo oceánografické muzeum. Štěstí můžete vyzkoušet třeba ve slavném Grand Casinu Monte Carlo.

Monaco

V Monackém přístavu uvidíte na moři ukotvené, nádherně postavené jachty. Na pobřeží u přístavu se konají známé závody Formule 1.

V Monte Carlu si dále můžete prohlédnout celosvětově proslulé Grand Casino, nad městem se nachází botanická zahrada Jardin de Exotique Monaco se zajímavými druhy rostlin nebo Růžová zahrada princezny Grace.

Zájemci mohou navštívit Oceánografické muzeum, jehož monumentální stavba se rozkládá na skalnatém pobřeží. Oceánografické muzeum je především známé velkými akvárii s mořskými žraloky, ale i ostatními živočichy. Uvidíte Knížecí palác, kde shlédneme v 11:55 hod. již tradiční střídání stráží. Ostatky knížat jsou uloženy v nádherné Cathédrale de Monaco. Volný čas můžete využít ke koupání.

 

 

Kontakt

CK AKORD

Křižíkova 75
18600 Praha 8 - Karlín
Česká republika
+420 725 810 110, +420 602 376 940

agentura.akord@volny.cz
www.ckakord.cz
Zobrazit partnerskou stránku