Lázeňský pobyt s polopenzí, s wellness i procedurami v Hotelu Pelikán pro dva s platností do prosince 2022

Hotel Pelikán, Mariánské Lázně

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Lázeňský pobyt s polopenzí, s wellness i procedurami v Hotelu Pelikán pro dva s platností do prosince 2022

Hotel Pelikán, Mariánské Lázně Hotel Pelikán, Mariánské Lázně (mapa)

Ukončené od 2 990 Kč

od 2 990 Kč

Až 49 % sleva Běžná cena: 4 000 - 15 200 Kč

Věděli jste, že pelikáni tráví většinu dne čechráním peří a odpočinkem? V hotelu Pelikán si můžete vyzkoušet jak jde lelkování vám. Užijete si lázeňské rozmazlování, odpočinek i výtečné jídlo ve vyhlášeném lázeňském městě. Dle zvolené varianty si můžete dopřát uvolňující masáže, aroma koupel, relaxační zábaly i vstup do městského bazénu. Odpolední káva pak už bude jen sladkou tečkou pobytu.

8,3

Velmi dobré hodnocení

2 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

1 zákazník doporučuje
0 zákazníků nedoporučuje

Proč si vybrat tuto nabídku

Rodinný hotel s tradicí

Rodinný hotel s tradicí

Možnost varianty s procedurami

Možnost varianty s procedurami

Bohaté polopenze

Bohaté polopenze

Sladké odpolední posezení

Sladké odpolední posezení

Hotel Pelikán

  • polopenze polopenze
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

O hotelu

Užijte si lázeňské ubytování s dlouholetou tradicí v Hotelu Pelikán, který provozuje rodina pana Šolce již od roku 1994. Zveme vás do lázeňského města Mariánské Lázně vábící k procházkám za prameny skryté v kolonádách, návštěvám malých kavárniček, anebo pestrému kulturnímu programu.

Ubytování

Útulné ubytování najdete v dvoulůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením a sprchou. Veškeré pohodlí nabízí pokoj vybavený TV se satelitním příjmem, telefonem s přímou linkou, wi-fi připojením zdarma a s možností přistýlky na některých pokojích.

Restaurace

Každé ráno odstartujete dobrou snídaní, kterou si sami poskládáte z pestrých švédských stolů. K večeři si vyberete jedno ze tří aktuálních menu. Pochutnáte si na dvou chodech a bohaté obloze z čerstvé zeleniny. Karafa mariánskolázeňského pramene Lesní pramen k večeři je samozřejmostí. Atmosféru vylepší i odpolední posezení u kávy se zmrzlinou s palačinkou.

Relax a wellness

Aktivní relax vás čeká v nedalekém městském bazénu. K dispozici je i dětský bazén, sauna a vířivka. Po dni plném zážitků si můžete také se slevou vychutnat relaxační proceduru. Zkušený masér se zaměří na vaše záda a šíji a sejme z nich napětí i únavu.

S některými variantami si vychutnáte i paletu lázeňských procedur. Každý den můžete vybírat z klasické masáže zad a šíje, masáže lávovými kameny nebo zjemňující medové masáže. Intenzivní vliv na organismus bude mít baňkování zad a šíje, relaxační účinky pocítíte při zábalech, ať rašelinových nebo voskových. 

Volný čas

Útulný hotel provozuje víc než 20 let rodina pana hoteliéra Josefa Šolce. Na přání zajišťuje svým hostům lázeňské procedury, lov divoké zvěře i rybolov. Milovníkům piva zprostředkuje prohlídku Plzeňského nebo Chodovarského pivovaru včetně autobusové dopravy.

Ve městě najdete i mnoho příležitostí pro kulturní vyžití. Navštívit můžete Městské divadlo se 150letou tradicí, tradiční kino Slavia nebo jednu z galerií či muzeí. Rozhodně musíte navštívit místní známou Zpívající fontánu.

Naučně-poznávací okruh miniaturpark Boheminium s dokonalými maketami (měřítko 1:25) významných stavebních a technických památek České republiky v překrásném prostředí krajinného parku. 100 m vpravo od horní stanice lanovky - cca 2 minuty chůze.

Pěší turisté se můžou vydat třeba do Geologického parku, na Krásenskou rozhlednu, na vrch Lesný či Podhorní vrch. K vidění je toho v této oblasti skutečně mnoho, vždyť Mariánské Lázně leží přímo v CHKO Slavkovský les. Od roku 2009 je v Mariánských Lázních otevřeno také dobrodružné lanové centrum pro odvážné děti i dospělé.

Navštivte zámek Kynžvart s nádhernými interiéry, který byl v minulosti sídlem slavného knížete von Metterlicha a dopřejte si procházku na čerstvém vzduchu v rozsáhlém zámeckém parku.

Královský pohled se vám naskytne z hradu Loket nacházející se v meandru řeky Ohře. Hrad původně pochází z gotického období, ale jeho nejstarší část tvoří románský rotunda, součástí zdejší prohlídky je unikátní výstava vězeňského a útrpného práva.

Kontakt

Hotel Pelikán

Hotel Pelikán

Tř.Vítězství 197
35301 Mariánské Lázně-Hamrníky
Česko
+420 354 673 268, 606 303 312

hotelpelikan@email.cz
www.hotelpelikan.cz
Zobrazit partnerskou stránku