Dovolená v hotelu Smokovec*** u lanovky na Hrebienok za super cenu

Hotel Smokovec ***, Slovensko - Vysoké Tatry - Starý Smokovec Hotel Smokovec ***, Slovensko - Vysoké Tatry - Starý Smokovec (mapa)

Cena od 3 299 Kč Koupit od 3 299 Kč

od 3 299 Kč

Až 24 % sleva Běžná cena: 3 836 - 15 855 Kč

Nákupem získáte minimálně 3299 bodů

Sedněte na lanovku u známého hotelu Smokovec***, vyvezte se rovnou na Hrebienok ke Ledovému Domu nebo si užijte lyžovačku či sáňkovačku na Jakubkově louce. Ideální výchozí polohu už máte. Polopenze vám navíc dodá energii, kterou využijete při všech dobrodružstvích. A příjemné vystřídá ještě příjemněji – například odpočinek v hotelovém bazénu či sauně.

Uložit Sledovat Sdílet

9,0

Vynikající hodnocení

714 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

V centru Smokovce u lanovky na Hrebienok a zastávce TEŽ, jen 16 km od Štrbského plesa

V centru Smokovce u lanovky na Hrebienok a zastávce TEŽ, jen 16 km od Štrbského plesa

Polopenze v ceně + káva nebo koláček v kavárně

Polopenze v ceně + káva nebo koláček v kavárně

Vstup do sauny a každý den vstup do bazénu

Vstup do sauny a každý den vstup do bazénu

1 dítě do 5 let má ubytování zdarma

1 dítě do 5 let má ubytování zdarma

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Vyberte si z následujících možností

1 noc
3 299 Kč

2 noci
6 368 Kč

3 noci
8 414 Kč

5 nocí
11 994 Kč

Nákupem získáte minimálně 3299 bodů

Flexi nabídka
Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Smokovec ***

O hotelu

Známý hotel Smokovec*** stojí pod Slavkovským štítem v centru Starého Smokovce a Vysokých Tater. Čekají vás příjemné nově zrekonstruované prostory, 31 převážně dvoulůžkových pokojů, skvělá restaurace, bar, dětský naučný koutek o tatranské přírodě, kavárna i wellness centrum s možností procedur.

Ubytování

Hotel nabízí  24 dvoulůžkových pokojů , 3 třílůžkové, 3 čtyřlůžkové a 1 apartmá. Pokoje jsou vybaveny minibarem, TV, satelitem, rádiem, telefonem, koupelnou (sprchový kout nebo vana). Většina pokojů má také balkon.

Wellness

K odpočinku a úlevě po turistice slouží hotelové Relax centrum se saunou. Osvěžit se můžete v bazénu 10 x 5m. K dispozici je také fitness centrum a nabídka masáží (klasická, lymfatická a masáž teplými kameny).

Gastronomie

Ochutnejte skvělá jídla v restauraci nebo samoobslužném Bistru s dětským naučným koutkem o tatranské přírodě. V kavárně Hoepfner si můžete vybírat z nabídky zákusků a sypaných čajů, k tomu široký výběr periodického tisku a každou sobotu živé JAZZ EVENINGS. 

Tipy na aktivity

V Aquacity Poprad  je celkem 13 bazénů s teplotou vody od 30° do 38°C. Kromě toho zde naleznete velké množství vodních atrakcí, saun, procedury pro krásu a zdravý životní styl, tradiční i thajské masáže a moderní léčebnou metodu při velmi nízké teplotě – kryoterapii.

Spišský hrad

V nadmořské výšce 634 m, na vápencové skále převyšující okolní terén o 200 m, vládne Spišské kotlině jedna z nejcennějších památek Spiše, národní kulturní památka Spišský hrad. Je nejen dokladem vývoje architektury u nás od 12. do 18. století, ale svojí rozlohou převyšující 4 hektary (přesně 41 426 m2) se považuje za jeden z největších hradních komplexů střední Evropy.
Bohaté jsou také jeho dějiny. Skála, na které se rozprostírá, byla osídlena již v mladší a pozdní době kamenné. Pravěké osídlení však vrcholí na přelomu našeho letopočtu, kdy se zde vytvořilo obrovské a mohutné opevněné hradiště lidu. púchovské kultury. Jeho valy objevili archeologové během nedávného archeologického výzkumu. Našli zde však i obydlí rolnického lidu i řemeslníky a rozměrný kultovní objekt. Z rozsahu, způsobu opevnění iz organizační struktury lze předpokládat, že již v té době zde bylo administrativní centrum středního Spiše. Valy, v terénu ještě znatelné, obklopovaly celý hrad a přecházely přes jeho největší nádvoří. Po zániku tohoto hradiště vzniklo na sousedním kopci, na Dreveníku, další silné hradiště. Až po něm se začíná budovat dnešní Spišský hrad.

Belianská jeskyně

Belianská jeskyně (vchod 885 m) je jediná zpřístupněná jeskyně ve Vysokých Tatrách v severním úbočí Kobylího vrchu nad Tatranskou Kotlinou.
V 18. století ji navštěvovali hledači pokladů, po kterých zůstaly nápisy na jeskynních stěnách. Až objevná cesta Julia Husze a Jana Britze ze Spišské Belé dne 5.8.1881 vzbudila vědecký a turistický zájem o jeskyni.
Veřejnosti ji zpřístupnily 1882 a elektricky osvětlily 1896 jako jednu z prvních jeskyní na světě. Komunikace v jeskyni stále zlepšovaly a přístupné jeskynní prostory se postupně zvětšovaly dalšími objevy.
Celková délka jeskyně je 1752 m, z toho zpřístupněných jeskynních chodeb je 1001 m.

Dobšinská ledová jeskyně

Tento chráněný přírodní výtvor je jeden z nejvzácnějších a nejpozoruhodnějších přírodních jevů u nás.
Objevil ji 15.7.1870 důlní inženýr E. Ruffinyi se společníky. Již v roce 1871 ji zpřístupnili veřejnosti a v roce 1887 byla dokonce první jeskyní v Evropě s elektrickým osvětlením.
Vchod do jeskyně je v severním úbočí vrchu Duče ve výšce 969,5 m, délka jeskyně dosahuje 1232 m. Prostory jeskyně od vstupního otvoru postupně klesají, což spolu se severní orientací umožňuje v zimním období klesání studeného vzduchu a celkové podchlazení prostor. V letním období se zase teplejší vzduch s menší specifickou hmotností nemůže dostat do jeskynních prostor, čímž se průměrná teplota v jeskyni udrží pod hodnotou 0 °C po celý rok.
Dlouhodobým opakováním tohoto cyklu vzniklo zalednění jeskynních prostor. Bohatá výzdoba má útvary do značné míry vytvarované prouděním vzduchu.

Chata pod Rysy

Chata pod Rysmi je nejvýše postavenou chatou ve Vysokých Tatrách. Myšlenku postavit útulnu v této lokalitě začal jako první propagovat rakouský horolezec Ubald Felbinger na konci 19. století. Pro technické a finanční potíže se její výstavba celá léta odkládala, přičemž se měnily i názory na její umístění (navrhovány byly lokality Žabí plesa, Hřeben Váhy, atd.). K výstavbě chaty, kterou finančně zajišťoval Klub československých turistů a realizovala firma Šašinka, došlo za těžkých klimatických podmínek v letech 1931 - 1932 a v roce 1933 byla chata slavnostně otevřena.
V roce 1954, po poškození lavinou, došlo k první rekonstrukci objektu a v roce 1977 bylo k chatě přistavěno patro.

Téryho chata

Téryho chata je nejvýše položenou chatou s celoročním provozem. Svou polohou u pěti spišských ples, s překrásným výhledem do doliny a majestátními štíty v jejím okolí, patří k nejvyhledávanějším místům ve Vysokých Tatrách.

Zamkovského chata

Nachází se ve Vysokých Tatrách na území národního parku na horní hranici lesa v ústí Malé Studené doliny v nadmořské výšce 1475 m nm

Bilíková chata

Chata byla postavena v roce 1934 a její původní název byl Guhrová chata. V roce 1936 byla chata přestavěna a po druhé světové válce k ní byla přistavěna nová turistická ubytovna. Od roku 1946 nese objekt jméno Pavla Bilíka (1916 - 1944), inspektora finanční stráže v Horním Smokovci, účastníka SNP, popraveného fašisty v Kežmarku.

Zakopané

Zakopané je jedním z nejznámějších turistických míst v Polsku. Zakopané, které bylo „objeveno“ jako turistická atrakce ve druhé polovině 19. století, nevychází z módy, ale naopak každým rokem přitahuje stále více turistů, kteří jsou tak spokojeni se svým pobytem na úpatí Tater, že doufají, že se opět vrátí . Zakopané vděčí za svou popularitu různým zařízením, která nabízí svým návštěvníkům. V zimě jsou to mnohé lyžařské vleky a perfektní počasí na lyžování (ať už pro zkušené lyžaře nebo pro začátečníky). V létě jsou to náročné lezecké možnosti na strmých skalách Vysokých Tater, jakož i nenáročné, přístupné pro každého, které se táhnou podél malebných údolí a hřebenů vrchů obklopujících Zakopané. Návštěvníci jsou přitahováni jedinečnou atmosférou města, která v sobě spojuje dva faktory: autentickou lidovou kulturu obyvatel výšin Podhalského regionu a velmi propracovaný repertoár divadla „Witkacy“ a Szymanowského hudby. Také jsou přitahováni tím, co se nachází mezi těmito dvěma faktory – kouzlo kaváren, jazzových a rockových koncertů ve sklepech, pohled na hory, pomalý barevný dav na Krupówkého ulici.

Lyžování

Rodinné středisko  Starý Smokovec  je vhodné pro výuku lyžování a pro nenáročné rodinné lyžování. Středisko je rozděleno do dvou areálů:  Jakubkova louka  a  Hrebienok . Nachází se zde i jedna z mála  sáňkařských drah  na Slovensku - 2,5 kilometrová osvětlená trať z Hrebienka do Starého Smokovce.

Na  Jakubkové louce  jsou dva lyžařské vleky (délka 853 a 70 m) s lehkými sjezdovkami. Hrebienok nabízí jednu lehkou sjezdovku o délce 2350m.

Hrebienok  se stal známým i díky akci Tatry Ice Master - ledové sochy. Tuto zimu zde naleznete opět i ledovou baziliku Tatranský dóm – největší a nejchladnější atrakci této zimy.

Lopušná dolina

Středisko leží v nadmořské výšce  777 m  nad mořem (údolní stanice) s převýšením až do výšky  916 m  nad mořem (vrcholové nádraží). K dispozici jsou  4 vleky  TATRAPOMA , z toho dva lyžařské vleky pro začínající lyžaře. Maximální přepravní kapacita vleků je 2 300 osob/hod. a délky vleků od 150 metrů do 700 metrů s výškovým  převýšením 139 metrů různé  náročnosti.

Snowpark Lúčivná  nabízí lyžování v malebném prostředí podtatranského kraje s krásným panaromatickým výhledem na Vysoké Tatry. K tomu 4 lyžařské vleky, večerní lyžování, půjčovna lyžařských potřeb, dětský koutek, upravené běžecké tratě – 5 km i skiservis.



Tatranská Lomnica  je nejvýše položené lyžařské středisko na Slovensku. Na úpatí Lomnického štítu jsou upravovány terény až do nadmořské výšky 2196m. Středisko nabízí největší převýšení na Slovensku (1308 m) a dle vlastních měření OnTheSnow také nejdelší sjezdovku na Slovensku (5500 m).

Kontakt

Hotel Smokovec ***

Hotel Smokovec ***

Starý Smokovec 25
062 01 Starý Smokovec
Slovensko
+421 52 442 51 91

Check-in od 14.00 hod.
Check-out do 10.00 hod.

recepcia@hotelsmokovec.sk
www.hotelsmokovec.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Zážitky, které vylepší váš pobyt

Aktivity v okolí

Zábavní park Tricklandia přibližně 300 m Ledový palác na Hrebienku přibližně 2 km Obrovský vodopád přibližně 4 km Ski resort Tatranská Lomnice přibližně 4 km Ski Museum přibližně 5 km

Muzeum TANAPu Tatranská Lomnica přibližně 5 km Chata u Zeleného plesa přibližně 8 km Symbolický cintorín u Popradského plesa přibližně 11 km Aquacity Poprad přibližně 11 km Popradské pleso přibližně 11 km Snowpark Lučivná přibližně 11 km Belianská jeskyně přibližně 12 km Lopušná Dolina přibližně 12 km Štrbské pleso přibližně 12 km Bielovodské údolí přibližně 12 km Velké Hincovo pleso přibližně 13 km Vodopád Skok přibližně 13 km Pleso Morskie Oko přibližně 13 km Aquaspa Gánovce přibližně 14 km Mickiewiczovy vodopády přibližně 15 km Dřevěný artikulární kostel Kežmarok přibližně 15 km Muzeum Ždiarský dům přibližně 15 km Ski centrum Strednica Ždiar přibližně 15 km Kežmarský hrad přibližně 15 km Středověká osada Šoldov přibližně 15 km Thermal Park Vrbov přibližně 16 km Bachledka SKI & SUN přibližně 16 km Vrch Kriváň přibližně 17 km Zámeček Strážky přibližně 17 km Ski Kubašok přibližně 17 km Obec Osturňa přibližně 20 km Važecká jeskyně přibližně 21 km Kasprův vrch přibližně 22 km Tatranský národní park přibližně 22 km Terma Bukovina přibližně 23 km Dolina Suchá Belá přibližně 23 km Podbanské SKI přibližně 24 km Vernár - Studničky přibližně 24 km Snowlandia - Ledové bludiště přibližně 25 km Sarnia Skała přibližně 25 km Vodopád Siklawica přibližně 25 km Aquapark Zakopane přibližně 26 km Kříž na vrcholu Giewontu přibližně 26 km Ruina Kláštorisko přibližně 26 km Ulice Krupówki přibližně 26 km Muzeum Karola Szymanowskiego přibližně 26 km Národní park Slovenský ráj přibližně 27 km Zakopané přibližně 27 km Ski Vyšné Ružbachy přibližně 27 km Tomášovský výhled přibližně 28 km Bystrá přibližně 29 km Levočská dolina přibližně 29 km Gubałówka přibližně 29 km SPA komplex Terma bania přibližně 29 km Králova Hola přibližně 29 km Levoča přibližně 30 km Splav Dunajca přibližně 30 km Dolina Kościeliska přibližně 30 km Travertínový kráter přibližně 31 km Dobšinská ledová jeskyně přibližně 31 km Lázně Vyšné Ružbachy přibližně 31 km Stratenský kaňon přibližně 31 km Muzeum Pribylina přibližně 31 km Planina Geravy přibližně 31 km Vodopád pod Orlovou přibližně 31 km Chmarošský viadukt přibližně 32 km Červený klášter přibližně 32 km Tunel Kornela Stodolu přibližně 32 km SKI Telgárt přibližně 32 km Hrad Niedzica přibližně 32 km Sjezdovka Biele vody - Mlynky přibližně 33 km Muzeum Spiša přibližně 33 km Goracy Potok přibližně 33 km Hrad Czorsztyn přibližně 34 km Vodní nádrž Palcmanská maša přibližně 34 km Meandr Hrona přibližně 34 km Šumiac - muzeum zvonů přibližně 34 km Ski Gugeľ - Mlynky přibližně 34 km ZOO Spišská Nová Ves přibližně 34 km Zámeček Markušovce a letohrádek Dardanely přibližně 35 km Nestville Park přibližně 35 km Ostrý Roháč přibližně 35 km Pomník Organy Władysława Hasiora přibližně 35 km Juráňova dolina přibližně 35 km Roháčská plesa přibližně 36 km Zámeček Liptovský Hrádok přibližně 37 km Medvědí štola přibližně 38 km Hrádocké arboretum přibližně 38 km Roháče - Spálená přibližně 38 km Jarabinský průlom přibližně 39 km Aquapark Chocholowskie Termy přibližně 39 km Skipark Oravice přibližně 39 km Ski Rejdová přibližně 39 km Ski Ľubovnianské Lázně přibližně 39 km Ski Litmanová přibližně 39 km Travertínová kupa Sivá brada přibližně 39 km Skanzen Stará Ľubovňa přibližně 39 km Ohniště přibližně 40 km Hrad Stará Ľubovňa přibližně 40 km Žiar - Dolinky přibližně 40 km Trhy v Nowom Targu přibližně 41 km Spišská Kapitula přibližně 41 km Koupaliště Liptovský Ján přibližně 42 km Ski centrum Bačova Roveň přibližně 42 km Ski Polomka - Bučník přibližně 42 km Stanišovská jeskyně přibližně 42 km Spišský hrad přibližně 43 km Muzeum oravské dědiny přibližně 43 km Brestovská jeskyně přibližně 43 km Hraničné - dřevěný artikulární kostel přibližně 43 km Zámeček a park v Hodkovcích přibližně 44 km Hrad Muráň přibližně 44 km Ski Opalisko přibližně 44 km Kaple Bulandy přibližně 46 km Kart Centrum Liptov přibližně 46 km Ski Vitanová přibližně 47 km Ski Javorovica přibližně 47 km Hrad Plaveč přibližně 47 km Národní park Gorce přibližně 47 km ZOO Kontakt přibližně 48 km Aquapark Tatralandia přibližně 48 km Ďumbier přibližně 48 km Ski Čertovica přibližně 48 km Demänovská ledová jeskyně přibližně 49 km Jeskyně mrtvých netopýrů přibližně 49 km Demänovská jeskyně svobody přibližně 49 km Funpark Žiarce přibližně 50 km FUN PARK Žiarce přibližně 50 km

Mohlo by Vás zajímat