Dovolená na jižní Moravě v Porčově mlýně s polopenzí, vstupem do bazénu a platností do května 2023

Porčův Mlýn, Jižní Morava - Lysice

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Dovolená na jižní Moravě v Porčově mlýně s polopenzí, vstupem do bazénu a platností do května 2023

Porčův Mlýn, Jižní Morava - Lysice Porčův Mlýn, Jižní Morava - Lysice (mapa)

Ukončené od 4 590 Kč

od 4 590 Kč

Až 34 % sleva Běžná cena: 6 630 - 9 942 Kč

Račte dál, vašnostové! Na vlastní kůži zažijete útulnost a pohodu dávných let ve stylovém Porčově mlýně na jižní Moravě. Zde vám namelou vše, co si jen budete přát. Bydlet budete přímo v citlivě zrekonstruované budově historického mlýna, kde vás také čeká prohlídka přímo s pantátou mlynářem. Na snídani a večeři si skočíte vedle do hotelu U Tří volů, kde si můžete zaplavat ve vyhřátém bazénu.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Prohlídka mlýna s výkladem mlynáře v ceně

Prohlídka mlýna s výkladem mlynáře v ceně

Vstup na 60 minut do bazénu v hotelu U Tří volů

Vstup na 60 minut do bazénu v hotelu U Tří volů

Extrémně dlouhá platnost kupónů

Extrémně dlouhá platnost kupónů

Velká ohrada se zvířaty hned u mlýna

Velká ohrada se zvířaty hned u mlýna

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Porčův Mlýn

  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • polopenze polopenze
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

Aktivity v okolí

Ovečky a kozy u mlýna

Projděte se ve velké ohradě a pohlaďte si tato jedinečná zvířata. Je dokázáno, že chvíle strávená se zvířaty snižuje nejen úzkost a stres každodenního života, ale i krevní tlak, srdeční tep a dokonce i hladinu cholesterolu. Pokud jste z města, příroda vám zkrátka udělá dobře. Mlynář Porčova mlýna v Býkovicích Vám určitě poví víc…

Moravský kras – podhůří Českomoravské vrchoviny

Moravský kras s hlubokými lesy, které vybízí k procházkám, k houbaření a výletům po značených stezkách pěšky nebo na horských kolech. Patří mezi nejvýznamnější krasové oblasti ve střední Evropě. Na celém území je známo více než 1100 jeskyní, z nichž největší 4 jsou přístupné veřejnosti. Punkevní jeskyně, Kateřinská jeskyně, Balcarka a Sloupsko-šošůvské jeskyně.

Propast Macocha (25 minut autem)

Propast Macocha je více než 138 metrů hluboká a je největší propastí svého druhu v České republice a i ve střední Evropě. Možnost prohlídek, plavení zatopenou punkevní jeskyní na lodích. Je to nejdelší jeskynní systém v ČR – 35 kilometrů.

 

Rozhledna Kozárov (10 minut autem)

Rozhledna s vyhlídkovou terasou ve výšce 24m, výhledy na Jeseníky, Pálavské vrchy, Moravský kras – podhůří Českomoravské vrchoviny.

 

Arboretum Borotín (30 minut autem)

Nesmíme zapomenout na Arboretum Borotín na Boskovicku, bylo založeno již v roce 1918, v současné době je téměř hotová jeho rekonstrukce. K vidění jsou zde ukázky rodinných zahrádek, bonsaje, různé zajímavé dřeviny, rozsáhlé alpinum, bylinková expozice, japonská, čínská, anglická a holandská zahrada. Již tradicí se staly prodejní výstavy, konají se pravidelně 4x ročně – od dubna až do prosince. V Borotíně najdeme stálou expozici pohyblivých vyřezávaných betlémů.

 

Velký a Malý Chlum (10 minut autem)

Dřevěná rozhledna (Malý Chlum) je vkusně doplněna stylovými lavičkami a držáky na kola. Žertem se o ní říká, že je to největší posed v republice, ale to nic nemění na faktu, že výhled je tu skutečně nádherný a paradoxně je vyšší než Velký Chlum, což je zajímavá pískovcová dominanta se sochami samouka Stanislava Rolínka.

 

Blaničtí rytíři (15 minut autem)

Nedaleko Boskovic, v Rudce u Kunštátu najdete Jeskyni Blanických rytířů, vytvořil ji samouk Stanislav Rolínek v pískovcové skále a mezi sochami najdete sv. Václava, Blanické rytíře, legionáře, lva a další. Jeho další sochy můžete obdivovat na pískovcové dominantě Velký Chlum.

 

Největší socha Masaryka (15 minut autem)

Některé sochy se ve stroji času a politických režimů mění v štvance. Stejně jako socha prvního československého prezidenta Tomáše Garrigua Masaryka u moravského Kunštátu, která zde vznikla na přelomu 20. a 30. let minulého století. Po éře nacistů a komunistů z ní přežily jen obří boty. 

 

Zámek Lysice (3km)

Lysice, barokní zámek, národní kulturní památka, s překrásnou vyhlášenou zahradou a kolonádou s krytým ochozem. Nově zrekonstruovaná oranžerie (speciální skleník pro tropické rostliny) a unikátní fíkovna. V interiérech se nachází sbírka českého skla, porcelánu, soubory orientálních uměleckých předmětů, cenná sbírka zbraní, obrazů,…. Ideální místo pro svatební obřad na zámku (svatba na zámku). Restaurace U Tří volů Býkovice se nachází 3km od zámku.

 

Zámek Boskovice (15 minut autem)

Boskovický empírový zámek, zapsán v seznamu kulturních památek a jeho nynější vlastníci jsou původní majitelé. A právě oni pořádají v areálu zámku svatohubertské slavnosti s bohatým programem a další zajímavé akce.

 

 Hrad Boskovice (15 minut autem)

Romantická velmi zachovalá zřícenina goticko-renesančního boskovického hradu, jehož historie sahá až do 13.století.

 

Zámek Letovice (20 minut autem)

Další zámek, Letovice, je od roku 2004 v soukromém vlastnictví a stále ještě probíhají rekonstrukce. Na nádvoří se pravidelně konají burzy starožitností a řemeslné jarmarky. Letovický přírodně krajinářský park v anglickém stylu patří k nejcennějším přírodním památkám okresu Blansko a je celoročně přístupný.

 

Zámek Kunštát s parkem (10 minut autem)

Se zámeckou zahradou, turisticky velmi atraktivní a navštěvovaný objekt. V interiérech se nachází sbírka českého skla, porcelánu, soubory orientálních uměleckých předmětů, cenná sbírka zbraní, obrazů, nábytku a knihovna rakouské spisovatelky Marie Ebner Eschenbach. Na zámku probíhá po celý rok řada akcí, koncerty, šermířské turnaje, výstavy atd. Národní kulturní památka. Patří mezi nejstarší šlechtická sídla na Moravě. Pod jižními zdmi zámku se nachází hřbitov (i psí) z konce 19. století, jeden z mála u nás dochovaných. Každý 3. víkend v měsíci září v Kunštátě probíhá „hrnčířský jarmark“, s bohatým doprovodným programem.

 

Zámek Rájec na Svitavou (15 minut autem)

Státní zámek – Klasicistní zámek francouzského typu vznikl v 18. Století. Zaujme především přepychově vybavenými interiéry knížecí rodiny Salmů. Z bohatých sbírek pak vyniká rozsáhlá kolekce orientálního porcelánu a proslulá zámecká obrazárna. Tradici zámeckého zahradnictví dokazuje rozlehlý anglický park a každoroční tématické výstavy květin v historických sálech zámku.

 

Westernové městečko Boskovice (15 minut autem)

Zábavní centrum, koně, pistole, scénky z divokého západu, lanové centrum. Exkluzivně prohlídka Ztraceného světa – dinosauři a další.

Kam na snowboard či lyže?

Hodonín u Kunštátu (15 minut autem)

Lyžařský vlek 629 m n.m., délka sjezdovky 500m, 1 poma, večerní lyžování, půjčovna vybavení,…

Olešnice na Moravě (20 minut autem)

Lyžařský vlek 629 m n.m., délka sjezdovky 500m, kotva i poma, večerní lyžování, půjčovna vybavení,

Kontakt

Porčův Mlýn

Porčův Mlýn

Býkovice 25
679 71 Lysice
Česká republika
+ 420 516 413 335, + 420 725 378 809

info@utrivolu.cz
www.porcuvmlyn.cz
Zobrazit partnerskou stránku