Penzion Nika v Českém Krumlově se snídaní

Pension Nika, Jižní Čechy - Český Krumlov

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Penzion Nika v Českém Krumlově se snídaní

Pension Nika, Jižní Čechy - Český Krumlov Pension Nika, Jižní Čechy - Český Krumlov (mapa)

Ukončené od 1 800 Kč

od 1 800 Kč

Až 45 % sleva Běžná cena: 3 320 - 6 640 Kč

Hory vás už nudí a potápění nebaví? Možná si potřebujete jen tak po česku zakrumlovat. Naštěstí je Český Krumlov úchvatný v jakémkoliv ročním období a penzion Nika vám nabídne skvělé zázemí. Pochutnejte si na skvělé domácí kuchyni a užijte si posezení u kávy na jedné z teras útulného penzionu. Po prozkoumání pokladů UNESCO můžete využít i gril v zahradním altánu.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Rodinný penzion po rekonstrukci

Rodinný penzion po rekonstrukci

Možnost úschovy kol

Možnost úschovy kol

Neomezená konzumace kávy a čaje

Neomezená konzumace kávy a čaje

Památky UNESCO 10 minut

Památky UNESCO 10 minut

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Pension Nika

  • snídaně snídaně

O penzionu

Malý rodinný penzion se nachází v romantickém Českém Krumlově, na půli cesty do centra (10 min chůze) a přírody. Odpolední siestu u kávy můžete v penzionu strávit na jedné z teras pod dekou. Když se počasí mračí, je možné posezení u karet, dámy, televize, vínka nebo pěkné knihy v zimní zahradě, kde se také každé ráno podávají pestré snídaně.

Využijte i možnost grilování a relaxu v zahradním altánku neomezený vstup do bazénu. Personál penzionu vám rád zařídí romantické projížďky na lodičce po Vltavě i s dopravou tam a zpět nebo zprostředkuje kanoe/rafty či zapůjčení bicyklů.

Pokoje

Každý pokoj má svou koupelnu a WC. Dále pak telefon, rádio a televizi. Pro případ horkého dne je na pokojích elektrický ventilátor. Parkování pro vaše čtyřkoláčky je zajištěno zdarma na soukromém parkovišti před pensionem. Pro dvoukoláčky je k dispozici garáž.

Výlety

Dominantou Českého Krumlova je samozřejmě místní proslulý státní hrad a zámek, památka UNESCO. Veřejnosti je otevřen od dubna do října a nabízí jak působivou prohlídku rozlehlých exteriérů tak různé atraktivní programy a samozřejmě 2 prohlídkové trasy v interiérech zámku.

Další výraznou památkou Krumlova je Kostel svatého Víta. Ten je významnou památkou pozdní gotiky z let 1407-1438 a v roce 1995 byl vyhlášen Národní kulturní památkou. Pravé kouzlo ale Krumlovu dávají jeho křivolaké uličky plné stylových obchůdků, restaurací a hospůdek. Celé centrum je jednou velkou památkou, která stojí za celodenní prohlídku.

Z Českého Krumlova můžete také vyrazit na výlety za památkami a atrakcemi celých jižních Čech. Jmenujme zámky Rožmberk, Kratochvíle nebo Hluboká nad Vltavou. V Hluboké určitě nezapomeňte navštívit místní zoologickou zahradu. Několik kilometrů od Krumlova najdete Klášter Zlatá Koruna. V Českých Budějovicích Vás kromě centra města přivítají například na Kleti nebo v pivovaru Budvar a není problém vyjet také na výlet k blízké vodní nádrži Lipno.

 
V Krumlově pak jistě neminete Městské divadlo, v zámecké zahradě pak proslulé divadlo s otáčivým hledištěm. Najdete zde řadu restaurací s nejrůznějšími kuchyněmi. Můžete si také užít stylových historických restaurací s typickou kuchyní jako je Hospoda u Báby nebo restaurace Maštal.

 
V Kabinetu loutek Národního muzea Praha, které je umístěno v Pohádkovém domě v Českém Krumlově, je k vidění na 170 loutek (od lidových loutkářů až po amatérské scény) aranžovaných v tematické celky, textově provázané s jihočeskou historií a legendami. Pobaví Vás i Muzeum voskových figurín nebo zrcadlové bludiště se 65 zrcadly a menší bludiště složené ze 36 čirých skel. Unikátní výstavní prostor naleznete v Art Centru Egona Schieleho.

A na konec Vás čeká i nezapomenutelný pohled na krajinu. Nejstarší kamennou rozhlednou v České republice je pseudogotická věž lemovaná cimbuřím, která byla postavena roku 1825 na Kleti nedaleko Českého Krumlova. Za jasného počasí dohlédnete z rozhledny až na vrcholky Alp!

www.pension-nika.wz.cz

Kontakt

Pension Nika

Středová 488
38101 Český Krumlov-Horní Brána
Česko
+420 602 177 692.

pension.nika@seznam.cz
www.nikack.cz
Zobrazit partnerskou stránku