Bezbolestná neinvazivní metoda v boji proti přebytečným tukům a celulitidě s viditelnými výsledky ve studiu Towell v Plzni

Estetické centrum To well Plzeň, Plzeň Estetické centrum To well Plzeň, Plzeň (mapa)

Cena od 499 Kč Koupit od 499 Kč

od 499 Kč

Až 77 % sleva Běžná cena: 1 999 - 7 996 Kč

Nákupem získáte minimálně 499 bodů

Je vám stálou společnicí, ale vy víte, že z vás kamarádky nikdy nebudou? Je na čase si říci sbohem a v boji s celulitidou využít cílenou radiofrekvenční diatermii. Tato revoluční bezbolestná metoda pomocí zvýšení tepla cíleně rozpouští tukové buňky, které jsou následně lymfatickým systémem odplaveny z těla ven. Díky tomu mizí přebytečná kila i dolíčky a zůstává jen zpevněná a vypnutá pokožka.

Uložit Sledovat Sdílet

9,3

Vynikající hodnocení

25 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

Revoluční technologie cílená na tukovou vrstvu

Revoluční technologie cílená na tukovou vrstvu

Zpevnění a vypnutí pokožku

Zpevnění a vypnutí pokožku

Neinvazivní odstranění tukových buněk

Neinvazivní odstranění tukových buněk

Mimořádně viditelné výsledky

Mimořádně viditelné výsledky

Vyberte si z následujících 2 možností

od 499 Kč

Běžná cena: 1 999 - 7 996 Kč

Nákupem získáte minimálně 499 bodů

Estetické centrum To well Plzeň má pro vás ještě i tyto nabídky

Zobrazit všechny nabídky ( 19 )

Estetické centrum To well Plzeň

RET cílená radiofrekvenční diatermie

Revoluční metoda v boji proti přebytečným tukům a celulitidě s pozitivním vlivem na vaši pokožku. Jedinečná technologie, která využívá principu cílené radiofrekvenční diatermie. Ve srovnání s klasickými metodami tato procedura dosahuje mimořádně viditelnějších výsledků. A nejen to! Tato technologie navíc zpevní a vypne pokožku.

Princip ošetření a popis technologie:

Hlavním principem ošetření je cílená radiofrekvenční diatermální terapie. Přístroj pracuje v hloubce ošetřovaného místa, kde přenáší vysokofrekvenční elektromagnetickou energii skrze danou partii. Ta je produkována mezi oběma elektrodami, neutrální elektrodou uloženou pod klientem a odporovou hlavicí, kterou se ošetření provádí. Technologie funguje jako selektivní tkáňová hypertermie (nefyziologické zvýšení teploty), kdy pomocí zvýšení tepla cíleně rozpouští tukové buňky, které jsou následně odplaveny pomocí lymfatického systému z těla ven. Jako benefit dochází ke zpevňování kolagenních vláken a tím k vypnutí pokožky.
Selektivní pole této radiofrekvenční terapie působí přímo na tukovou tkáň. Teplota v tukové tkáni je výrazně vyšší než v ostatních tkáních, proto je metoda nazývána selektivní. Už během jednoho ošetření dochází k buněčné smrti, takzvané apoptóze. Systém transportu radiofrekvence je natolik přesný, že výsledný termální efekt je zacílen přímo do tukové tkáně. Chrání tak okolní tkáň.

Při proceduře budete cítit prohřátí pokožky v ošetřované partii. Ošetření je příjemné a naprosto bezbolestné. Pokožka po ošetření může být mírně začervenalá a to podle citlivosti pokožky klienta. Toto začervenání do několika hodin po ošetření zmizí.



Pro koho je ošetření vhodné?
Metoda je vhodná pro muže i ženy ve věku 18-70 let. Ošetření je zcela bezpečné. V případě dodržení kontraindikací nehrozí žádné nežádoucí vedlejší efekty.

K čemu se ošetření využívá?
Vyhlazení vrásek na obličeji a krku či dekoltu, redukce tuku v podbradku, redukce tuku v požadované tělesné partii, redukce celulitidy, svalová relaxace

Jak často proceduru opakovat a po jak dlouhé době?
Velice záleží na velikosti tukové vrstvy, popř. požadované figuře. Nejlepších výsledků dosáhnete po 3 – 6 návštěvách v závislosti na míře tukové vrstvy. Maximální interval opakování procedury je 2× týdně (rozestup mezi ošetřeními musí být minimálně 72 hodin). Délka jednoho ošetření je 20 minut.

 

Kontakt

Estetické centrum To well Plzeň

Sady 5. května 32
301 00 Plzeň
Česká republika

Rezervace nelze provádět telefonicky, ale pouze emailem nebo přes rezervační formulář

plzen@towell.cz
www.towell.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Mohlo by Vás zajímat