Lyžařský svah přímo za hotelem Helenenburg v Alpách se snídaní a slevovou kartou GASTEIN CARD

Hotel Helenenburg, Rakousko - Bad Gastein

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Lyžařský svah přímo za hotelem Helenenburg v Alpách se snídaní a slevovou kartou GASTEIN CARD

Hotel Helenenburg, Rakousko - Bad Gastein Hotel Helenenburg, Rakousko - Bad Gastein (mapa)

Ukončené od 3 090 Kč

od 3 090 Kč

Až 61 % sleva Běžná cena: 7 900 - 28 100 Kč

Zažijte perfektní dovolenou ve světoznámém lyžařském středisku v údolí Gastein z pohodlí hotelu Helenenburg. Po chutných snídaních můžete vyrazit na lyžařské svahy. 50 nejmodernějších lanovek a 220 km sjezdovek potěší každého lyžaře. Po celém dni můžete pokračovat relaxací ve wellness a přímo v hotelu máte k dispozici saunu.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

SKI IN SKI OUT HOTEL, bezplatný SKI BUS do dalších lyžařských středisek

SKI IN SKI OUT HOTEL, bezplatný SKI BUS do dalších lyžařských středisek

Středisko v Top 10 nejlepších freeridových střediscích na světě

Středisko v Top 10 nejlepších freeridových střediscích na světě

Z lyží rovnou do bazénu, světoznámé termální lázně

Z lyží rovnou do bazénu, světoznámé termální lázně

Česky mluvící personál a skvělá kuchyně

Česky mluvící personál a skvělá kuchyně

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Helenenburg

  • sauna sauna
  • snídaně snídaně
  • bezplatné parkování bezplatné parkování

Bad Gastein

Pro svou krásu si Bad Gastein už v minulosti oblíbili císaři a králové z celého světa, ale i v současnosti je vyhledávaným místem světoznámých celebrit jako je NIKI LAUDA a herec JUDE LAW a mnoho dalších. 

Nyní i vy máte možnost užít si relax v hotelu Helenenburg i lyžovačku ve světoznámém lyžařském středisku, kde byl hostem  TONI Sailer, nejúspěšnější lyžař v historii.  I známá rakouská císařovna " Sissi " se svým manželem Francem Josefem si pravidelně vychutnávali bohaté snídaně s výhledem na překrásnou alpskou scenérii.

Abyste si lyžovačku užili do sytosti, můžete v celé oblasti  Ski Amadé využít výhodnou nabídku: je možné zakoupit 4denní skipass za cenu 3. 

O hotelu

Hotel Helenenburg leží v srdci Národního parku Hohen Tauren,  v světoznámém lyžařském středisku, kde se nachází 50 nejmodernějších lanovek a 220 km sjezdovek. GARANCE SNĚHU ! 

V zimě si najdou na čtyřech lyžařských střediscích ať už nejlepší "freeriders", sportovní lyžaři, tak i začátečníci vždy ten správný svah až do výšky 2686 m. S více než 45 km vždy výborně upravených běžeckých tratí je Gasteinské údolí rájem pro milovníky běžkařského lyžování.

Lyžařská střediska v Gasteinském údolí patří mezi nejkrásnější v Rakousku 220km  upravených sjezdovek, 50 lanovek a vleků, 90km upravených běžeckých tras, 5 lyžařských a snowbordové škol, sáňkařská dráha, kluziště a zejména jistota sněhu od listopadu do začátku května jistě každého příjemně překvapí. Jeden z lyžařských svahů Graukogel končí přímo za hotelem Helenenburg . Do ostatních středisek se dostanete bezplatným skibusem (nástup přímo před ho tělem) už do pěti minut.

Rozsáhlou oblast na lyžování ještě více rozšiřuje bezplatná kyvadlová doprava a lanovky, které Vás odvezou do dalších středisek. Ze Stubnerkogelu se dostanete do Angertalu a Slossalmu, kde je množství atrakcí pro rodiny s dětmi  až do Dorfgasteinu do údolí Großarltal. 

Bad Gastein je  dějištěm freeskiingového festivalu Red Bull Playstreets a FIS Snowboard World Cup  se zaměřením na  snowboard  sport. Užijte si zábavu ve FUN SLOPE- 1. zábavní park na světě.

Z lyží rovnou do bazénu

Po celodenním lyžování, můžete zrelaxovat unavené tělo  v termálních lázních Felsentherme , které jsou přímo naproti lyžařskému středisku "Stubnerkogel". Felsentherme (600m od hotelu), lázně s velkým množstvím bazénů a saunovým světem - jak napovídá jejich název, jsou zabudované přímo ve skalách a ze 17-ti pramenů zde vytéká mineralizovaná termální voda s revitalizačním efektem. Léčebná voda také tryská z nitra Vysokých Taur přímo do bazénů druhých termálních lázní Alpentherme v Bad Hofgastein  (8km od hotelu).

Ve vzdálenosti dvou kilometrů se nachází ideální kombinace radonu, tepla a vysoké vlhkosti - "Gasteinské léčebné štoly" s ideálními podmínkami  pro léčení revmatických onemocnění a imunologické rovnováhy v těle.  V blízkém okolí Großglocknerstraße, největší ledové jeskyně na světě, do 50 km 3 lyžařská střediska na ledovcích. 












 

Kontakt

Hotel Helenenburg

Hotel Helenenburg

Kötschachtalerstrasse 18
5640 Bad Gastein
Rakousko
tel.: +43 699 17267636

helenenburg.at@gmail.com
www.helenenburg.at
Zobrazit partnerskou stránku