Francie na 6 dní s ubytováním: Paříž a zámky Fontainebleau, Vaux-le-Vicomte ve stopách francouzských velikánů

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie - Paříž

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Francie na 6 dní s ubytováním: Paříž a zámky Fontainebleau, Vaux-le-Vicomte ve stopách francouzských velikánů

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie - Paříž CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie - Paříž (mapa)

Ukončené od 4 049 Kč

od 4 049 Kč

Až 26 % sleva Běžná cena: 5 499 Kč

Základem francouzské kultury je klídek a elegance. Na základě těchto dat profesionálové z agentury Expresbus vyzkoumali, že ideální počet dní na výlet do Paříže je šest. Nikam se nebudete muset hnát a díky klimatizovanému autobusu budete vypadat dobře jako Francouzi. Kromě hlavního města lásky navíc uvidíte i sídla francouzských králů Versailles a Fontainebleau s monumentálními zahradami.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Komfortní autobus s WC, TV a občerstvením

Komfortní autobus s WC, TV a občerstvením

Ubytování se snídaní

Ubytování se snídaní

Služby průvodce

Služby průvodce

Individuální volno

Individuální volno

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal

I když jste možná Paříž už dříve navštívili, toto více než 2 milionové město má co nabídnout při každé návštěvě. Kromě romantických zákoutí a plavby na Seině v noci kolem rozsvícené Eiffelovky, je Paříž taky centrem obchodu a zejména módy. Za jednu návštěvu není možné projít krámky na Champs Elysées a zabloudit v uličkách Montmartru nebo vidět všechny obrazy v Louvre. Co teprve kdybyste se chtěli vydat po stopách francouzských panovníků?

Program zájezdu

Program zájezdu

1. den

Odjezd z ČR

Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.

2. den

Paříž – Eiffelova věž, Invalidovna, Champs-Elysées…

V ranních hodinách příjezd do Paříže, následuje procházka s průvodcem. Okruh začnete na levém břehu řeky Seiny. První zastávka bude u Eiffelovy věže, kde budete mít možnost vystoupat až do nejvyššího patra asi nejvýznamnější francouzské pamětihodnosti. Dále budete moci obdivovat monumentální budovu Invalidovny Dome des Invalides, ve které je pohřben Napoleon Bonaparte. Procházka centrem bude pokračovat přes jeden z nejhezčích pařížských mostů Pont Alexandre III. na nejslavnější evropskou třídu Champs-Elysées s mnoha významnými paláci, jako je Elysejský palác, Grand Palais, Petit Palais. Zde budete mít možnost se projít k Vítěznému oblouku Arc de Triomphe nebo se věnovat prohlídce obchodů na této noblesní třídě. Po odpočinku v Tuilerijských zahradách se přesunete na nábřeží. V podvečerních hodinách vás čeká romantická projížďka na lodi po řece Seině. Odjezd do hotelu na ubytování ve večerních hodinách.

3. den

Latinská čtvrť, Notre-Dame, Louvre, Montparnasse ...

V Latinské čtvrti nejprve uvidíte Pantheon, 117 metrů vysoké stavbě, kde jsou pochovaní velikáni, jako např. Voltaire, Rousseau nebo Victor Hugo. Poté zavítáte do oázy klidu a zeleně v Lucemburských zahradách. Po známém boulevardu Mt.Saint Michel přejdeme k pařížské univerzitě Sorbonně. Následuje ostrov Ile de la Cité s katedrálou Notre-Dame, procházka pokračuje kolem Justičního paláce Conciergerie k Louvru.Následuje palác Louvre, jedno z nejvýznačnějších muzeí na světě s množstvím soch a obrazů v čele s Monou Lisou Leonarda da Vinci a mnoha dalšími uměleckými díly. Dále budete pokračovat přes Palais Royal do čtvrti Grands boulevards a k honosné budově pařížské Opery Garnier. Můžete navštívit zážitkové Muzeum slavných voskových figurín Grevin a ochutnat francouzskou specialitu v typické francouzské restauraci. Ve večerních hodinách okružní jízda autobusem až do čtvrti Montparnasse , kde navštívíte největší mrakodrap Paříže Tour Montparnasse „Nebe Paříže“ , kde budete mít jedinečný výhled na osvětlenou Paříž. V pozdních večerních hodinách odjezd na ubytování.

4. den

Zámek Vaux-le-Vicomte a Fontainbleau

Po snídani výlet na zámek Vaux-le-Vicomte, který byl předlohou Versailles. Prohlídka zahrnuje celý zámek, hlavní sály a galerie s bohatou výzdobou, ale též sklepení, kde údajně žil Muž se železnou maskou, stylovou zámeckou kuchyni. Možnost prohlídky také muzea dobových kočárů. Kolem zámku se rozkládá rozlehlý park se soustavou teras, jezírek a fontán. Zámek je soukromým majetkem, kde na vás dýchne intimní atmosféra rodového šlechtického sídla. Odpoledne bude následovat přejezd do Fontainebleau, prohlídka jednoho z největších francouzských zámků zapsaného na seznamu UNESCO. Na jeho výzdobě se podíleli přední mistři italské pozdní renesance. Bývalé královské sídlo, považované za jedno ze tří nejvýznamnějších v zemi, nese tento titul už od 12. století. Pyšní se nádherně zdobeným obložením, štukovými omítkami a úžasnými freskami. Součástí areálu je stohektarový park s Dianinou zahradou, Kapřím rybníkem a dalšími vodními plochami. Přejezd autobusem zpět do Paříže, kde si prohlédnete moderní pařížskou čtvrť La Défense se zajímavou architekturou. Odjezd zpět na hotel.

5. den

Zámek Versailles, Montmartre, Moulin Rouge ...

Po snídani příjezd do Versailles. Prohlídka barokní rezidence krále Slunce, Ludvíka XIV. s mnoha nádhernými sály, v čele se známou Zrcadlovou síní. Navštívíte také rozsáhlé zahrady se spoustou soch, fontán, Velkým a Malým Trianonem a vesničkou Marie Antoinetty. Vždy o víkendu jsou fontány v činnosti, a tak se před vaším zrakem odehraje představení vodního muzikálu. Přejezd příměstským vlakem zpět do Paříže. Přes náměstí Vendome dojdete k Muzeu parfémů Fragonard, pro zájemce možnost prohlídky a zakoupení francouzských parfémů za výrobní ceny. Poté přesun metrem. První kroky nás povedou na Montmartre , kde si prohlédnete nejromantičtější místa Paříže – Moulin Rouge, Rue Lepic , filmovou kavárnu „U dvou mlýnů“ Amélie Poulin a nebo třeba rue Norvins, kde bydlel slavný obyvatel Montmartru Jean Marais, který v roce 1989 vytvořil sochu“ Muže procházející zdí“. Poté návštěva náměstí plného nejen hospůdek, ale i malířů a umělců, Place du Tertre a samozřejmě byzansko-románské baziliky Sacré–Coeur, odkud se vám naskytne nádherný pohled na celou „bílou“ Paříž. Zde budete mít individuální volno, které můžete využít k nákupu suvenýrů. Ve večerních hodinách odjezd zpět do ČR.

6. den

Příjezd do ČR

Návrat do ČR v dopoledních hodinách.

Doplňující informace

Odjezdová místa

Beroun, Bratislava, Brno, Humpolec, Jihlava, Modřice, Plzeň, Praha, Rozvadov, Velké Meziříčí

Cena zahrnuje

  • Doprava autobusem
  • 3x ubytování v hotelu**, sociální zařízení na pokoji (koupelna s wc, sprcha, umyvadlo)
  • Služby delegáta
  • 3x snídaně
  • Zákonné pojištění CK proti úpadku
  • Informační materiály

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa včetně parkovného 5 € /os./noc
  • Vstupy v rámci programu
  • 3 chodová večeře 23€ (není povinná)
  • Vjezd do Paříže (500 Kč /os./20euro/os.)

Vstupy v rámci programu

  • Eiffelova věž: 3.patro výtahem: dospělá osoba - 25€, do 24let - 12,50€; 2.patro výtahem: dospělá osoba - 16 €, do 24let - 8€; 2.patro pěšky: dospělá osoba - 10€, do 24let - 5€.
  • Louvre: 15 €, zdarma do 25 let vč. 
  • Versailles: zámek 18 €, zdarma do 25 let vč. Vodní muzikály -v sezoně o víkendu: 9,5 €, v pátek: hrající fontány: 8 €
  • plavba po Seině: 14,50 € , cesta metrem: 2- 6 €
  • městská doprava: Versailles -Paříž 3 €
  • Tour Montparnasse: 17 €, mládež 16-20 let 15 €, děti do 15 let 9,50 €
  • Musée Grévin - voskové figuriny: 22,50 €, večeře: 3chodové menu vč.nápojů cca 22- 25 €.
  • Centre Pompidou 11 €, zdarma do 25 let vč.
  • Invalidovna 9,50 €, zdarma do 25 let. vč. 
  • Fontainebleau 12 € 
  • Vaux-le-Vicomte 16,50 €.
  • Doporučené kapesné : 90 – 150 €, podle věku a zálib

Kontakt

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal

Nádražní 674
66442 Brno-Modřice
Česko
+420 547 385 464

zajezdy@ckmetal.cz
www.ckmetal.cz
Zobrazit partnerskou stránku