Léto v poloapartmánech Hotelu Granit Smrekovica *** ve výšce 1 428 m n. m. s polopenzí a wellness

HOTEL GRANIT SMREKOVICA ***, Slovensko - Liptov - Ružomberok

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Léto v poloapartmánech Hotelu Granit Smrekovica *** ve výšce 1 428 m n. m. s polopenzí a wellness

HOTEL GRANIT SMREKOVICA ***, Slovensko - Liptov - Ružomberok HOTEL GRANIT SMREKOVICA ***, Slovensko - Liptov - Ružomberok (mapa)

Ukončené od 4 590 Kč

od 4 590 Kč

Až 24 % sleva Běžná cena: 5 900 - 8 500 Kč

Wellness ve stylu feng-šuej, nejvýše položené kino na Slovensku a úžasný výhled na majestátní hory. Vysoké Tatry, Nízké Tatry, Malou Fatru i Chočské pohoří budete mít z granitu Smrekovica *** jako na dlani. Ve výšce 1 428 m n. m. na vás už čekají krásně zařízené poloapartmány a vůně léta ve vzduchu. K tomu láhev sektu, polopenze a kulečník či stolní tenis bez omezení.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Velká Fatra, jedno z nejkrásnějších slovenských pohoří

Velká Fatra, jedno z nejkrásnějších slovenských pohoří

Polopenze v restauraci s panoramatickým výhledem

Polopenze v restauraci s panoramatickým výhledem

Vstup do Granit SPA na 120 min.

Vstup do Granit SPA na 120 min.

Kulečník a stolní tenis neomezeně

Kulečník a stolní tenis neomezeně

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

HOTEL GRANIT SMREKOVICA ***

  • polopenze polopenze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • vstup do wellness vstup do wellness

O hotelu

Hotel Granit Smrekovica *** se nachází přímo na hřebeni Velké Fatry v nadmořské výšce 1428 m. Svou polohou je v rámci cestovního ruchu na Slovensku jedinečným hotelem. Za ideálních povětrnostních podmínek Hotel Granit Smrekovica *** nabízí výhled na pohoří Vysokých Tater, Nízkých Tater, Malé Fatry a blízké Chočské pohoří.

Ubytování

Poloapartmán

Ubytováni budete v nadstandardních pokojích - poloapartmánech Salatín a Rakytov, které jsou zařízeny v přírodním a vkusném stylu .

Salatín je zařízen v příjemném stylu v přírodních barvách se samostatnou koupelnou s vanou, sprchovým koutem a sociálním zařízením. Pro ubytované hosty jsou k dispozici župany, hygienické sety, fén, jako pozornost ovocná mísa.

Rakytov má krásný výhled na vrch Rakytov a okolní přírodu. Je vkusně zařízený se samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Pro ubytované hosty jsou k dispozici župany, hygienické sety, fén, jako pozornost ovocná mísa.

Restaurace Granit

Restaurace je zařízena v příjemném stylu s nádherným výhledem na okolní přírodu. Součástí je i krb, který v zimním období navozuje tu pravou pohádkovou atmosféru.

Chutná jídla a dezerty připravuje zkušený tým kuchařů v čele se šéfkuchařem s dlouholetou praxí, který dbá i na estetiku podávaných jídel. Doporučujeme vyzkoušet například sladký štrúdl "Granitku".

Lobby bar

Při recepci se nachází lobby místnost s televizí, denním tiskem a knihovnou. Hosté si mohou posedět při sledování televizních pořadů či čtení denního tisku s nápoji objednanými v restauraci.

Růžový salonek - "Babinec"

Na 1. patře je klientům k dispozici Růžový salónek s knihovnou, který je určen na komornější posezení přátel u čaje a knížce. Salonek je zařízen v příjemném růžovém stylu s vkusnými doplňky a je určen přibližně pro 10 lidí.

Granit SPA

Nový saunový svět na ploše 200 m2 zaručuje relax a odpočinek po náročné túře či jiné sportovní aktivitě. Uvolněte tělo i ducha ve finské, parní, infra a bio sauně s barevným spektrem. Novinkou je vnitřní vířivka. K dokonalosti chybí už jen masáž, kterou si můžete dopřát na objednání.

Volný čas

Granit Cinema

Raritou hotelu je nejmenší a nejvýše položené kino na Slovensku s kapacitou 25 míst. Pro hosty je připravena bohatá nabídka filmů různých žánrů domácí i zahraniční produkce. Hosté si mohou vybrat film podle svého zájmu a oblíbeného žánru.

Dětský koutek

Hotel nezapomíná ani na ty nejmenší. Pro ně je v kině připraven velký výběr animovaných a hraných pohádek od výmyslu světa. Stačí si jen vybrat. Pobavit se mohou i v novém dětském koutku či na venkovním hřišti.

Hřiště

Smrekovica je ideálním místem na relax, načerpání nové energie v prostředí obklopeném překrásnou přírodou, ale zároveň místem na aktivní prožití dovolené. Množství turistických stezek rozdílné náročnosti láká na turistické procházky spojené s poznáváním okolních přírodních krás. Celková délka turistických tras je až 50 kilometrů. Určitě si přijdou na své nadšenci cyklistiky, pro které jsou vytvořeny cyklistické stezky.

Hotel poskytuje službu zapůjčení kol. V areálu se nachází multifunkčníhřiště, kde si nadšenci sportu mohou zahrát fotbal, nohejbal, volejbal, basketbal, házenou či badminton. V letní sezóně si hosté mohou zahrát tenis na kurtech s nočním osvětlením.

Aktivity v okolí

Národní park Velká Fatra

Velká Fatra je jedno z nejkrásnějších pohoří naSlovensku,které se nachází na území Liptova, Oravy, Turca a Horehroní. Rozloha Národního parku Velká Fatra je 40 371 ha. Žulové jádro vystupuje na povrch jen v oblasti Smrekovica a Ľubochnianska Dolina. Ostatní část území budují zejména usazené horniny druhohor. Celé pohoří má vysoký hlavní hřeben, který se člení na dvě rozsochy - Liptovskou a Turčianskou.

Jsou zde i krasové oblasti, převážně jeskyně, přičemž Harmanecká jeskyně je otevřena i pro veřejnost. Různé druhy skal a půdy, různé typy terénu s loukami a pastvinami, útesy a údolími poskytují podmínky pro velmi bohatou flóru a faunu.

 

 

Oblast je populární mezi turisty, především kvůli pěším túrám. Nedaleko se nachází lokalita světového kulturního dědictví UNESCO, osadaVlkolínec.Pro nadšence turistiky se zde nachází množství značkovaných turistických stezek. Pro svůj charakter a nádherné výhledy je předurčena na vícedenní túry - hřebenovka. Mezi výchozí bodypatří:Mošovce, Blatnica, Jasenská dolina, Ľubochňa, Horský hotel Granit, Liptovská Osada, Liptovské Revúce, Staré Hory -Turecko, Harmanec, Králova studna, Chata pod Borišovom.

Lázně Lúčky

Přibližně 20 km od Hotelu Granit Smrekovica * ** najdete oblíbený AQUA - VITAL ParkLúčky.Jeho součástí je venkovní rekreační bazén s teplotou vody 28 - 33 ° C s různými atrakcemi jako vzduchové lehátka, protiproud, vodní číše, podhladinové osvětlení, masážní trysky a chrliče vody. Venkovní sedací bazén s léčivou minerální vodou s teplotou 36 - 38 ° C nabízí relax a uvolnění. K dispozici je i dělený vnitřní minerální bazén s léčivou vodou s teplotou 33 - 35 ° C. S bazény je přímo spojen vitální (saunový) svět.

Další možnosti v okolí:

Gino ParadiseBešeňová, AquaparkTatralandia,Likavský hrad, Vlkolínec (skanzen UNESCO), přehradní nádrž Liptovská Mara, Liptovské muzeum, Galerie Ľudovíta Fully, Harmanecká jeskyně, Oravská přehrada , Oravský hrad, rybolov, honitba ...



 

Kontakt

HOTEL GRANIT SMREKOVICA ***

HOTEL GRANIT SMREKOVICA ***

Smrekovica
03403 Ružomberok
Slovensko
+421 (0) 44 4323 516

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

recepcia.sm@granithotels.sk
granitsmrekovica.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Aquapark Gothal přibližně 5 km Skanzen Vlkolínec přibližně 7 km Zvolen (vrch) přibližně 10 km Ski Malinô Brdo přibližně 11 km Čutkovská dolina přibližně 11 km

Bobová dráha Donovaly přibližně 11 km Vesnička Habakuky přibližně 12 km Ski Donovaly přibližně 12 km Psí spřežení na Donovalech přibližně 12 km Hrad Likava přibližně 15 km Ski Jasenská dolina přibližně 17 km Sklabinský hrad přibližně 17 km Krňačkové závody v Turecké přibližně 18 km Ski Podkonice přibližně 19 km Gaderská dolina přibližně 19 km Kaliště přibližně 20 km Vodní park Bešeňová přibližně 20 km Bešeňovské travertíny přibližně 20 km Velký Choč přibližně 20 km Lúčanský vodopád přibližně 21 km Ostrá přibližně 21 km Špania Dolina přibližně 21 km Hrad Blatnica přibližně 22 km Archeoskanzen Havránok přibližně 23 km Netopýří jeskyně a jeskyně Kaplnka přibližně 23 km Svatý kříž - dřevěný artikulární kostel přibližně 23 km Vodní žlab Rakytovo přibližně 23 km Arpádovský zámeček přibližně 23 km Harmanecká jeskyně přibližně 23 km Muzeum slovenské dědiny v Martine přibližně 23 km Středisko Marina Liptov přibližně 23 km Ski Jasná Nízke Tatry přibližně 24 km Hrad Slovenská Ľupča přibližně 24 km Liptovská Mara přibližně 24 km Slovenské národní literární muzeum přibližně 24 km Leštiny - Dřevěný artikulární kostel přibližně 24 km Funpark Žiarce přibližně 25 km FUN PARK Žiarce přibližně 25 km Lázně Brusno přibližně 25 km AquaRelax Dolný Kubín přibližně 25 km Dřevěný kolonádový most přibližně 26 km Krpáčovo přibližně 26 km Demänovská ledová jeskyně přibližně 26 km Demänovská jeskyně svobody přibližně 26 km Artikulární kostel v Istebné přibližně 26 km Vodní nádrž Krpáčovo přibližně 26 km Zámeček Mošovce přibližně 26 km Vrchol Chopok přibližně 27 km Ski Javorovica přibližně 27 km Prosiecká dolina přibližně 28 km Aquapark Tatralandia přibližně 28 km Hrb - střed Slovenska přibližně 28 km ZOO Kontakt přibližně 28 km Muzeum SNP přibližně 28 km Ski Kordíky přibližně 28 km Kart Centrum Liptov přibližně 28 km Lyžařské středisko Tále přibližně 29 km Velký Rozsutec přibližně 29 km Tále přibližně 30 km Ski park Kubínská Hoľa přibližně 30 km Ďumbier přibližně 30 km Turčianské Teplice - lázně přibližně 30 km Jeskyně mrtvých netopýrů přibližně 30 km Ski Opalisko přibližně 31 km Vrátna Free Time Zone přibližně 31 km Bystrianská jeskyně přibližně 31 km Snowland - Valčianská Dolina přibližně 31 km Ski Park Racibor přibližně 31 km Jánošíkovy díry přibližně 31 km Ski Martinské Hole přibližně 31 km Ski Králiky přibližně 31 km Chata Bernardín přibližně 31 km Dědečkova chata přibližně 32 km Vodní mlýny Oblazy přibližně 32 km Ski Mýto pod Ďumbierom přibližně 32 km Středisko Skalka přibližně 32 km Skalka arena přibližně 32 km Oravský hrad přibližně 32 km Stanišovská jeskyně přibližně 33 km Koupaliště Liptovský Ján přibližně 33 km Biatlonový areál Osrblie přibližně 33 km Ski Čertovica přibližně 33 km Soutěska Tiesňava Malachovky přibližně 33 km Znievský hrad přibližně 34 km Jánošíkovo muzeum přibližně 34 km Rozhledna Terchovské srdce přibližně 34 km Hrad Strečno přibližně 35 km Vysoká pec Tri Vody přibližně 35 km Ski Zábava Hruštín přibližně 35 km Mičinské travertíny přibližně 35 km Badínský prales přibližně 35 km Kremnica, střed Evropy přibližně 35 km Ski Krahule přibližně 36 km Horehronské muzeum Brezno přibližně 36 km Synagoga v Brezně přibližně 36 km Žiar - Dolinky přibližně 36 km Hrádocké arboretum přibližně 36 km Ohniště přibližně 37 km Rozhledna na Krahulském vrchu přibližně 37 km Zámeček Liptovský Hrádok přibližně 37 km Dřevěný artikulární kostel Hronsek přibližně 38 km Tajch Hrončok přibližně 38 km Banské Múzeum Kremnica přibližně 38 km Městský Hrad v Kremnici přibližně 38 km Ski centrum Bačova Roveň přibližně 38 km Muzeum mincí a medailí přibližně 39 km Medvědí štola přibližně 39 km Ski Čierny Balog – Urbanův vrch přibližně 39 km Termální koupaliště Katarína přibližně 40 km Rezervace lidové architektury přibližně 40 km Ski TMG Remata přibližně 41 km Černohronská železnice přibližně 41 km Lesnický skanzen - Vydrovská dolina přibližně 41 km Lázně Sliač přibližně 41 km Vodní nádrž Nová Bystrice přibližně 42 km Středověký kostelík v Zolné přibližně 42 km Ski Arena Fačkovské sedlo přibližně 43 km Vrchol Klak přibližně 43 km Rajecké Teplice - lázně přibližně 43 km Arborétum Borová Hora přibližně 43 km Historická železnice Vychylovka přibližně 43 km Brestovská jeskyně přibližně 44 km Muzeum Pribylina přibližně 44 km Muzeum oravské dědiny přibližně 44 km Betlém v Rajecké Lesné přibližně 44 km Vychylovské prahy přibližně 44 km Hradisko Kalamárka přibližně 44 km Orava Snow přibližně 44 km Ski Krušetnica přibližně 44 km Lietavský hrad přibližně 45 km Roháčská plesa přibližně 45 km Rozhledna na vrchu Bobovec přibližně 45 km Roháče - Spálená přibližně 45 km Ostrý Roháč přibližně 45 km Skanzen Vychylovka - Muzeum kysucké dědiny přibližně 46 km Orloj se slunečním časem přibližně 46 km Dřevěný Kostel všech svatých přibližně 46 km Budatínský zámek přibližně 46 km Zvolenský zámek přibližně 46 km Ski centrum Kľačno přibližně 47 km Dobročský prales přibližně 47 km Zámeček Radoľa přibližně 47 km Ski Polomka - Bučník přibližně 47 km Statek Marekov Dvor přibližně 48 km Historická železnice ve Vígľaši přibližně 48 km Víglašský zámek přibližně 48 km Pustý hrad přibližně 48 km Čertova skala přibližně 49 km Bystrá přibližně 50 km

Mohlo by Vás zajímat