UŽ JEN DNES: Vstupy do top zábavního parku ENERGYLANDIA s neomezeným využíváním atrakcí

Energylandia, Polsko - Zator

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

UŽ JEN DNES: Vstupy do top zábavního parku ENERGYLANDIA s neomezeným využíváním atrakcí

Energylandia, Polsko - Zator Energylandia, Polsko - Zator (mapa)

Ukončené od 619 Kč

od 619 Kč

Běžná cena: 619 - 1 399 Kč

Každý rok fascinující novinky a bláznivé atrakce s neomezeným vstupem, to je Energylandia. V největším zábavním parku Polska si užijí zábavu všechny věkové kategorie: pro nejmenší je zde Bajkoland, pro rodiny Family zóna, pro adrenalinové nadšence Extrémní zóna. Dračí had láká gigantickou dřevěnou horskou dráhou a magický Aqualantis jízdou, během které zažijete pocit absolutní beztíže.

9,7

Vynikající hodnocení

129 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

Speciální předprodej jen do 28.2.2023!

Speciální předprodej jen do 28.2.2023!

Unikátní horská dráha Abyssus s pocitem beztíže

Unikátní horská dráha Abyssus s pocitem beztíže

Dračí hrad s největší dřevěnou dráhou na světě

Dračí hrad s největší dřevěnou dráhou na světě

Množství parkovacích míst a restaurací

Množství parkovacích míst a restaurací

Energylandia

EnergyLandia

Užívejte si zábavy  v největším polském zábavním parku EnergyLandia, kde na vás čekají nezapomenutelné zážitky - 123 atrakcí, spousta horských drah, kopec interaktivních her a aktivit, 6zón na 70 hektarech, množství gastronomických zařízení a restaurací.

EnergyLandia Park se nachází v malebné oblasti, ve městě Zator na hranici Slezska a Malopolska, méně než půl hodiny jízdy od Katovic nebo Krakowa. Není to jen další lunapark, který nabízí několik jednoduchých zařízení. Je to mnohem víc!

EnergyLandia je prvním plnohodnotným moderním zábavním parkem světového formátu, který nabízí svým klientům služby nejvyšší kvality pro všechny věkové kategorie: děti, mládež i dospělé. Nejlepší představení, skvělí animátoři, hudebníci a vystupující, navodí všem skvělou náladu.

Mapa parku ZDE.

Novinky

Bamboo Bay - nová část Vodního parku s atmosférou afrického léta a 16 tobogány (otevřeno v letní sezóně).

Wonder Wheel - dlouho očekávané obrovské ruské kolo o výšce 53 ma 30 gondolami stojí v zóně Dračí hrad a otevře vám výhled na celý park. Těšte se na odpočinek, kouzelné chvíle a nádherné výhledy.

Dětská zóna Bajkolandia pro nejmenší

Dětská zóna je skutečnou zemí snů všech dětí. Vaše děti se budou moci vyřádit na mnoha atrakcích, které jsou speciálně určeny pro ně. Všechna zařízení jsou vhodně dekorována, aby připomínala pohádkové prostředí. Kromě zábavy však také vzdělávají: děti mají možnost vidět figury pohádkových zvířátek živě. Výprava do této země bude zcela jistě nezapomenutelných zážitkem!

Nechybí dětský koutek kde se maminky mohou v klidu věnovat svým dětem, převléknout je, nakrmit nebo uspat. K dispozici mají vše co mami potřebují pro přebalování, kosmetické přípravky, plenky a pod.

Rodinná zóna

Rodinná zóna je zóna určená pro celou rodinu. Všechna zařízení dostupná v této zóně jsou určena pro děti i dospělé. Králují zde vodní atrakce jako: plavba po divoké řece, střílení z vodních děl či plavba loďkou po speciální vodní dráze. Kromě toho zde na rodiny čeká vyhlídkový vláček a velká verze autíček.

Extrémní adrenalinová zóna

Zóna pro mládež, nazývaná také jako extrémní zóna, je skutečnou výzvou, plnou adrenalinu a šílených dobrodružství pro dospělé i mládež. Právě zde naleznete nejvyšší a nejnáročnější zařízení. Sektoru je stylizovaný a navazuje na antickou kulturu Mayů a Aztéků.

Dračí hrad


Neuvěřitelné místo, které vypadá jako městečko vyňaté přímo z Pána prstenů nebo tajuplného Zaklínače. Uličky stylizované do středověké gotiky, ruiny zámků - vše postaveno ze dřeva a kamene. Tato neobyčejná fantasy krajina je zdobená pochodněmi a jinými propracovanými dekoracemi. Hlavní atrakcí je nejvyšší dřevěná dráha na světě Wooden Coaster Zadra, která dosahuje rychlosti 121 km/ha má sklon až 90 stupňů.

Vodní park

Napodobuje tropický ostrov s mnoha atrakcemi, zákoutími a vodní zábavou. Vodní zóna funguje hlavně v letním období, za dobrého počasí, kdy je venku min. 20 °C.

Big Milk Water Park - v této zóně je možné se slunit nebo si odpočinout ve stínu slunečníku, svobodně relaxovat spolu se svými svěřenci pod dohledem plavčíků dohlížejících na jejich bezpečnost. Toto nádherné místo s průhlednou vodou a spoustou atraktivních překvapení připomíná exotický ostrov.

Absolutním hitem je obrovská zóna Tropical Fun. Zábava na 14 skluzavkách, přizpůsobených různým věkovým skupinám a různým stupňům náročnosti! Jsou zde i extrémní zařízení, jako například. Kamikadze, ale i jiné, vhodné pro rodinnou zábavu. Nová zóna Tropical Fun je největším otevřeným vodním parkem v Polsku a skluzavka Exotic Fun je jediná v Polsku! K dispozici je až 150 pontonů – pro jednu i dvě osoby a obrovská pláž s lehátky.

Bamboo Bay - nová část Vodního parku otevřena v roce 2022 se 16 tobogány: Twisted RUBA, TIRIKI, PLUM nebo OASIS jsou královnami této zóny.

Gastronomie

EnergyLandia, to jsou nejen nejlepší atrakce a velké show. Čím by byl zábavní park bez míst, na kterých si můžeme odpočinout, dobře se najíst a najít chvíli odpočinku před dalšími výzvami a dobrou zábavou? Speciálně pro všechny připravili spoustu zajímavých a tematických restaurací, hospůdek a stánků. Vše pro to, aby si dospělí a jejich ratolesti mohli pochutnat na nejlepší pizze, skvělých jídlech a výborných dezertech. Po takovém posílení nezbývá nic jiného, ​​než se vrátit k zábavě!

Parkování

Nemusíte se starat o vaše auto, protože parkoviště jsou obrovská a mají kapacitu více než 2500 vozů. Design vstupních vrat je dobře promyšlen s množstvím kas, která jsou vybavena moderním systémem zabraňujícím tvoření dlouhých řad. Speciální uspořádání více než 7 kilometrů chodníků zajišťuje, že klienti mají snadný přístup ke všem atrakcím v parku.

GPS: 49.997058 N, 19.412196 E

 

Kontakt

Energylandia

Energylandia

al. 3 Maja 2
32640 Zator, woj. Małopolskie
Polsko
+48 (33) 486 15 00, +48 724 222 000

Duben: PÁ - NE v čase 10.00 - 18.00 hod.
Květen: denně v čase 10.00 - 18.00 hod.
Červen: denně v čase 10.00 -18.00, od 26.6 od 10.00 do 20.00 hod.

info@energylandia.pl
energylandia.pl
Zobrazit partnerskou stránku