Čertovský výlet pro čtyři osoby: Ubytování přímo v Pekle Čertovina se snídaní a čertovským programem

Peklo Čertovina - Luciferovo Doupě, Vysočina - Hlinsko v Čechách

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Čertovský výlet pro čtyři osoby: Ubytování přímo v Pekle Čertovina se snídaní a čertovským programem

Peklo Čertovina - Luciferovo Doupě, Vysočina - Hlinsko v Čechách Peklo Čertovina - Luciferovo Doupě, Vysočina - Hlinsko v Čechách (mapa)

Ukončené 4 500 Kč

4 500 Kč

Až 32 % sleva Běžná cena: 6 666 Kč

Asi lepší nevědět, proč není Lucifer doma, ale pro vás to znamená, že si můžete užít jedinečnou noc přímo v pekle! Luciferovo doupě s pekelnou postelí, pracovnou a terasou v nejlepším Pekle u nás. A že je Čertovina nejlepší peklo vám potvrdí i Zdeněk Troška se svou pohádkou Čertoviny. Že s čerty může být legrace se přesvědčíte na zábavném programu a že na Vysočině je blaze se přesvědčíte sami...

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Unikátní noc přímo v Pekle

Unikátní noc přímo v Pekle

Peklo z pohádky Zděňka Trošky Čertoviny

Peklo z pohádky Zděňka Trošky Čertoviny

V krásné krajině Železných hor

V krásné krajině Železných hor

Luciferovo doupě s terasou

Luciferovo doupě s terasou

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Peklo Čertovina - Luciferovo Doupě

  • klimatizace na pokoji klimatizace na pokoji
  • snídaně snídaně
  • bezplatné parkování bezplatné parkování

Nebe, peklo, ráj může být i vaše dovolená na Hlinsku. Nebesky krásné okolí Vysočiny láká k výletům a navíc si s dětmi užijete romantiku bydlení přímo v Luciferově pekelném doupěti.

Pekelný program s čerty tak budete mít na dosah! Říše pekelná je jen jedna. Na Čertovině u Hlinska! 

Nejlepší peklo široko daleko

To, že je Peklo Čertovina, nejlepší peklo široko daleko, potvrdil Zdeněk Troška, když si ho vybral pro natáčení své pohádky Čertoviny

Peklo Čertovina

Peklo, peklo, peklíčko, tam je vždycky teplíčko. Pohádkové peklo datuje svůj vznik do roku 666, kdy ďábelská posádka při svém putování světem ztroskotala nedaleko Hlinska, kde si postavila své útočiště se vším, co k peklu patří. 

Čertovinské peklo je jediné svého druhu nejen v naší republice, ale i v celé Evropě. Pekelné království se totiž rozkládá celkem na pěti patrech. Do hlubin země sahá dvanáct metrů, k nebesům míří osmi metry. Pod jednou střechou zde mohou návštěvníci zažít, ochutnat, vyzkoušet a spatřit opravdu mnoho. V celém interiéru vynikne skvělá práce českých řezbářů, truhlářů, kovářů i zedníků, na jejichž rukou peklo vyrostlo a díky níž je tak jedinečné a nenapodobitelné.

 Uvidíte trapírnu s trapidly, čertí školu, komůrky sedmi smrtelných hříchů i obří kotel!

Zábavné ubytování přímo v Pekle

Přespání v Pekle v Luciferově doupěti pro čtyři osoby

Tohle se jen tak nevidí! Bydlení přímo v Pekle a navíc ne jen tak ledajaké. Hříšné nebo andělské sny si necháte zdát na pravém Luciferově loži a své hříchy můžete sepsat v Luciferově pracovně, I čerti musí, takže v doupěti je také koupelna s WC. Neopakovatelný večer můžete strávit na terasa a nechybí TV, kávovar, lednice. Jsme v pekle, takže určitě oceníte i klimatizaci.

Tipy na výlety v okolí

Pohádková vesnička Podlesíčko

Pokud nebudete mít dost, můžete se přesvědčit, že pohádky nejsou jen o Čertech. Kousek od Čertoviny je pohádková vesnička Podlesíčko

Pohádková vesnička je zasazená do nádherné krajinné oblasti Českomoravské vrchoviny, která patří mezi ekologicky nejčistší oblasti naší země vůbec. 

Vezměte svou rodinu do vymazlené vesničky, poseté domečky laděnými do stylu obydlí pohádkových postaviček, skřítků, trpaslíků a jiných bytostí a užijte si nevšední zážitek s celou vaší rodinou v prostředí, kde se potkáte se Sněhurkou, Rákosníčkem, Budulínkem a dalšími bytostmi, které znáte nejen z večerníčků.

Tipy na výlety v okolí

Zdejší krajina láká nejen vášnivé pro turisty, kteří si užívají přírodních krás a zajímavostí kdykoliv během roku. 

Za návštěvu rozhodně stojí je Žďár nad Sázavou, který leží v CHKO Žďárské vrchy. Velice významnou památkou v tomto městě je poutní kostel sv. Jana Nepomuckého. Tento kostel na Zelené Hoře byl zapsán do Seznamu světového dědictví UNESCO.

Nenechte si ujít ani skanzen Veselý Kopec, osadu volně rozptýlených zemědělských usedlostí v původním krajinném prostředí. Ukázky bydlení, způsobu života a práce drobných zemědělců, lidové technické památky na vodní pohon. Pořádají se zde četné programy přibližující lidová řemesla, obyčeje i lidovou kulturu.

Nádherná okolní krajina Žďárských vrchů je charakteristická pestrým střídáním luk, pastvin, polí, lesů a rybníků, protkanou nepravidelnou sítí mezí, úvozových cest, lesíků či skupin stromů a keřů.

Vyražte na výlet na kolech nebo po svých a užijte si toulky krásnou přírodou. Nádherná oblast Českomoravské vrchoviny a Železných hor je skvělým místem pro výlety v každé roční době. Vydejte se na průzkum druhého nejvyššího vrcholu Českomoravské vrchoviny Devět skal (836 m), nebo obdivujte krásu Skalního uskupení Čtyři palice (732 m).

Tipy na výlety:

  • Vyjížďka na Sečskou přehradu
  • Přírodní rezervace Údolí Doubravy
  • Písník u Sokolovce
  • CHKO Železné hory
  • Zřícenina hradu Oheb
  • Zřícenina hradu Lichnice
  • Zámek Žleby
  • Výlet do Chotěboře a jiné




 

www.peklocertovina.cz

Kontakt

Peklo Čertovina - Luciferovo Doupě

Medkovy Kopce 32
53901 Hlinsko v Čechách
Česká republika
+420 725 732 890

ubytovani@peklocertovina.cz
www.peklocertovina.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Mohlo by Vás zajímat