Lázeňský wellness pobyt plný odpočinku v Poděbradech pro dva se speciální pivní koupelí, procedurami a platností do prosince 2021

Regenerační centrum IRIS, Střední Čechy - Poděbrady

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Lázeňský wellness pobyt plný odpočinku v Poděbradech pro dva se speciální pivní koupelí, procedurami a platností do prosince 2021

Regenerační centrum IRIS, Střední Čechy - Poděbrady Regenerační centrum IRIS, Střední Čechy - Poděbrady (mapa)

Ukončené od 3 490 Kč

od 3 490 Kč

Nikoli Poděbradka, ale postřižinské pivo je důvodem proč budete opouštět lázeňské město Poděbrady jako znovuzrození. U pivní koupele si ho navíc můžete dopřávat neomezeně a k tomu ještě něco dobrého zakousnout. Dokonalý relaxační zážitek umocní masáž i další procedury. Kdo v koupeli nerad tekutý chléb, může ho vyměnit za víno, čokoládu nebo kokos. Ubytování je zajištěno v hotelech v centru města.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Regenerační centrum

Regenerační centrum

Přímo na lázeňské kolonádě

Přímo na lázeňské kolonádě

Pivní koupel + neomezená konzumace piva

Pivní koupel + neomezená konzumace piva

Masáže a jiné procedury

Masáže a jiné procedury

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Regenerační centrum IRIS

  • snídaně snídaně
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • masáž masáž
  • lázeňské procedury lázeňské procedury

IRIS, Poděbrady

Balíčky procedur v Regeneračním centru IRIS, ve kterých se snoubí česká láska k pivu s exkluzivní péčí o tělo. Lázeňský zážitek s výjimečnými procedurami v krásném lázeňském městě, který potěší pány i dámy! 

Pivní koupel a procedury

Dopřejte si skutečnou koupel v pivu z místního Postřižinského pivovaru. Vnitřní účinky musí být doplněny popíjením postřižinského kvasnicového piva, které se ke koupeli podává zdarma a v neomezeném množství. Hodinová procedura zahrnuje pivní koupel v dřevěné kádi, popíjení kvasnicového piva, masáž šíje, relaxaci na lůžku. Koupel má velmi příznivý účinek na regeneraci kůže, vlasů a nervového systému, pomáhá odstraňovat bolesti kloubů a působí silně detoxikačně.

Koupel je možné zaměnit za belgickou čokoládovou koupel nebo vinnou koupel. Během čokoládové koupele se podává fondue z pravé belgické čokolády se 70% obsahem kakaa, k vinné koupeli se podává sýrové občerstvení a víno. S kuponem úžasně zrelaxujete i u dalších procedur. Čeká vás relaxační masáž šíje aromatickým olejem, masáž chodidel s kokosovým zábalem nebo suchá uhličitá koupel pro oba.

Regenerační centrum IRIS se nachází přímo na lázeňské kolonádě v Poděbradech. Vzniklo v roce 2005 spojením několika stávajících masážních, kadeřnických a kosmetických salonů a je největším wellness studiem v místě. Iris je známé pestrou nabídkou a především vysokou kvalitou poskytovaných služeb.

Ubytování

Ubytování v nejhezčích penzionech v centru města

Ubytováni budete v krásných a pohodlných dvoulůžkových pokojích. Na výběr máte hned z několika hotelů. Při včasné rezervaci termínu budeme moci vyhovět Vaší volbě penzionu, jinak dle volné kapacity. 

Apartmán Rafael

Připravili jsme pro Vás příjemné ubytování v soukromí v nekuřáckých apartmánech v centru lázeňského parku s výhledem na fontánu. Ráno Vás probudí vůně čerstvého pečiva a kávy, která se line z pekárny naproti domu a přímo vyzývá k relaxační snídani s dobrou knihou či novinami.

Penzion Fontána

Nově zrekonstruovaný penzion na okraji lázeňské kolonády. Pěkné čisté prostorné pokoje, klidné prostředí. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, lednici, TV, SAT a wifi. Parkování zdarma před penzionem.

Apartmány Iris

Pro naše zákazníky jsme připravili ubytování v útulném apartmá přímo v našem domě, v budově Archa, který se nachází na kolonádě přímo uprostřed lázeňského parku. Dvoulůžkový pokoj (s možností přistýlky) má vybavený kuchyňský kout s minibarem, mikrovlnnou troubou, TV, balkon. Koupelna je se sprchou a wc. K apartmánu náleží parkovací místo v uzamčeném dvoře. Snídaně se podávají v restauraci America v 1. patře.

Hotel Soudek

Oblíbený Hotel Soudek je situován v centru města poblíž poděbradského zámku. Nabízí ubytování v jednolůžkových až třílůžkových pokojích s komfortním vybavením a jedno apartmá. Všechny pokoje mají lednici, satelitní TV, koupelnu se sprchou a WC. Je zde možnost parkování i úschovna jízdních kol. Hotel Soudek vlastní stylovou restauraci, která se specializuje na jihočeské pokrmy.

Luxusní možnosti ubytování (s doplatkem 250 Kč/os.(noc):

Penzion Villa A. Málka

 

Špičkový luxusní penzion v centru města, dobře známý především díky nadstandardním službám a přeochotnému personálu. V penzionu je hezká restaurace s možností dokoupení plné penze. Od Regeneračního centra Iris vzdálen cca 4 min. chůze.

Lázně Poděbrady

Lázně Poděbrady se specializují na léčbu nemocí srdce, oběhového ústrojí a pohybového aparátu. Díky své snadné dostupnosti jsou stále vyhledávanějším místem pro relaxaci i aktivní odpočinek. Kromě lázeňských procedur zde mohou hosté navštívit zámeckou a muzejní expozici, výletní loď, koupaliště, jízdárnu či golfové hřiště. 

Poděbrady jsou vzdálené 50 km od Prahy. Jsou snadno a rychle dostupné vlakem, autobusem či po dálnici D11 (exit 39 a 42). Centrem všeho dění v Poděbradech je lázeňská kolonáda. Ústřední park je lemován výstavními lázeňskými domy, hotely, penziony i luxusními bytovými domy. Ve středu města je také situován nespočet kaváren a restaurací.

www.rc-iris.cz

Kontakt

Regenerační centrum IRIS

Nám.T.G.M. 1412
29002 Poděbrady
Česko
+420 739 401 514 (Po-Pá 9:00 – 16:00)

recepce@rc-iris.cz
www.rc-iris.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Zámek Loučeň přibližně 17 km Park Mirakulum přibližně 21 km Tankodrom Milovice přibližně 22 km Zámek Karlova Koruna přibližně 23 km Kostnice Sedlec přibližně 24 km